La FIS nomena a Santi López delegat tècnic de la Copa del Món de Val d’Isère

Grandvalira ha destacat el seu “paper fonamental des de l’inici en la trajectòria ascendent de Soldeu El Tarter vers l’esquí alpí”

El nou delegat tècnic de la Copa del Món d’esquí alpí masculina de Val d’Isère, Santi López
El nou delegat tècnic de la Copa del Món d’esquí alpí masculina de Val d’Isère, Santi López GRANDVALIRA

La Federació Internacional d’Esquí (FIS) ha assignat a Santi López la missió de delegat tècnic de la Copa del Món d’esquí alpí masculina de Val d’Isère (França) en les disciplines de descens (DH) i de súper gegant (SG). Durant els dies 12 i 13 de desembre, el tècnic andorrà representarà oficialment a la federació, assistirà al director de la Copa del Món, Markus Waldner, supervisarà el desenvolupament de la competició i vetllarà pel compliment dels reglaments internacionals de les proves.

Segons Grandvalira, López ha tingut un paper fonamental des de l’inici en la trajectòria ascendent de Soldeu El Tarter vers la Copa del Món d’esquí alpí. “Ha estat una de les peces clau de l’staff tècnic com a jutge de sortida a les Copes d’Europa i a la Copa del Món 2016, i com a cap de pista a les Finals de la Copa del Món del 2019”, asseguren.

És la primera vegada que l’andorrà actuarà com a DT en aquesta competició, encara que s’ha exercitat com a tal en curses FIS, Copes d’Europa i als Jocs Olímpics de la Joventut celebrats a Lausana aquest any. “És un orgull i un reconeixement a la bona feina feta de tot l’equip durant tants anys”, ha explicat el nou cap de cursa de les ja designades Finals de la Copa del Món Andorra 2023. Cal recordar que López substitueix a Jordi Pujol, actual coordinador de la Copa Continental i Copa d’Europa femenina de la FIS.

Etiquetes

Comentaris

Trending