El fins ara cuer frena el líder a la Lliga Multisegur

L’Atlètic Escaldes no pot passar de l’empat davant l’Ordino (1-1), fet que poden aprofitar els rivals per retallar diferències; de moment, ja ho ha fet l’FC Santa Coloma que ha superat per 0-3 la Penya Encarnada

Un instant del duel entre Atlètic Escaldes i Ordino.
Un instant del duel entre Atlètic Escaldes i Ordino. FAF

El líder és humà. L’Atlètic Escaldes ha punxat en el seu partit de la jornada 10 de la Lliga Multisegur. L’FC Ordino, que iniciava el dia com a cuer, ha forçat un empat contra els de Fede Bessone i dona opcions als rivals pel títol a retallar diferències. De moment, ho ha aprofitat l’FC Santa Coloma, que ha superat amb contundència la Penya Encarnada (0-3). La resta de la jornada, al llarg de la setmana vinent.

L’Atlètic Escaldes ha obert el foc d’una jornada que s’acabarà de completar durant la setmana vinent -amistosos de selecció manen-. I semblava tenir una oportunitat propícia per posar pressió als seus perseguidors. De fet, s’ha avançat molt d’hora en el marcador, ja que al minut 10 Guillaume López ha marcat l’1-0. Al segon temps, podria haver sentenciat, però en el 79’ Joao Pedro ha igualat el duel. D’aquí al final, l’Ordino ha resistit i li ha pispat dos punts al líder.

De moment, qui ja ha aprofitat aquesta entrebancada és l’FC Santa Coloma. En l’altre duel de la jornada dominical, s’ha imposat a la Penya Encarnada. Ho ha fet amb contundència (0-3). Al primer temps, el domini dels colomencs l’ha traduït al marcador Coto, de penal. Després del descans, la Penya ha arriscat més i, a la contra, Gila i Mourelo han sentenciat.

Celebració gol FC Santa Coloma
Celebracio del primer gol de l'FC Santa Coloma.

D’aquesta forma, l’FC Santa Coloma es posa segon, a cinc punts del líder. A tres es podria situar l’UE si guanyar el seu duel intersetmanal contra el Sant Julià, mentre que a quatre quedaria l’Inter si també suma el triomf en el derbi escaldenc davant l’Engordany. Els encontres es jugaran dimarts i dijous respectivament.