Final amarg de la participació paralímpica de Roger Puig

En la prova d’eslàlom, l’andorrà havia estat setzè al primer descens, però en el segon s’ha sortit de la pista i ja no ha pogut completar la competició

Roger Puig, abans de competir.
Roger Puig, abans de competir. FAE

Roger Puig ha tancat aquest diumenge la seva participació als Jocs Paralímpics de Pequín. I ho ha fet amb un regust amarg. En la quarta i darrera prova que disputava a la cita esportiva, l’eslàlom, no ha pogut finalitzar. S’ha sortit en el segon descens i no ha pogut continuar.

Xina ha posat punt final als Jocs amb la cerimònia de clausura. Hores abans s’havia disputat l’eslàlom, amb l’andorrà Roger Puig a la sortida. No ha estat, però, el millor dia de l’esquiador del Principat.

A la primera màniga de la prova, les coses han sortit prou bé. Puig ha finalitzat amb el setzè millor temps. Tot, però, s’ha torçat en el segon descens. Ha comès un error i ha quedat fora ja en el primer sector del recorregut. Per tant, no ha pogut continuar i ha quedat fora de la prova.

Així doncs, Puig tanca amb mal regust de boca la seva participació als Jocs. Ara, l’equip que l’ha acompanyat a la cita ja torna cap al Principat.

Etiquetes

Comentaris

Trending