La Federació de Futbol lamenta la falta de “claredat” amb la reforma del Comunal

Felix Álvarez explica que, davant els dubtes que planen sobre el projecte, van haver de “fer el nostre camí” impulsant la construcció d’un nou estadi a Encamp

El president de la FAF, Félix Álvarez, durant una roda de premsa.
El president de la FAF, Félix Álvarez, durant una roda de premsa. C.C.

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) no amaga un cert malestar amb la forma com el comú d’Andorra la Vella ha portat, fins ara, el projecte de reforma de l’Estadi Joan Samarra. El president de l’entitat, Felix Álvarez, ha afirmat que, al seu entendre, la corporació “no ha estat clars” al llarg de tot el procés. Per això, ha indicat, la decisió de l’ens ha estat “fer el nostre camí” amb la iniciativa de construir un estadi nou a Encamp, sense que això descarti del tot, almenys per ara, que es pugui col·laborar en un futur.

El mandatari ha recordat que “vam participar en el concurs d’idees” i que “el projecte ens semblava interessant”. En aquell moment, però, ja van advertir que “les quantitats que es van detallar sempre vam dir que no hi podíem arribar”.

El president de la FAF ha explicat que, davant els dubtes i la necessitat de disposar de mes instal·lacions per poder atendre les necessitats del futbol, calia decidir-se. “Hem hagut de fer el nostre camí perquè en cap moment han estat clars amb nosaltres per determinar si es podia fer un projecte conjunt”, ha indicat Álvarez.

També calia anar de pressa per comptar amb el suport econòmic de la UEFA. “Estem limitats a unes dates, les del programa HatTrick. No podíem esperar a veure què feien els altres”, ha apuntat.

Malgrat tot, la FAF no descarta que, en un futur, es pugui treballar conjuntament per treure profit del Comunal, un cop Andorra la Vella decideixi finalment l’abast del projecte que es tirar endavant. “No tanquem la porta al fet que, en un moment donat, hi puguem col·laborar”, ha indicat. Això sí, caldrà que “es tingui el projecte clar perquè puguem parlar”.

Comentaris

Trending