La federació confirma que ha apartat Ilde Lima de la selecció “per temes extraesportius”

El capità del combinat estatal, que no ha viatjat a Letònia, manté silenci però anuncia una compareixença pública per explicar què hi ha rere la decisió de la FAF

Ildefons Lima amb els trofeus aconseguits aquesta temporada.
Ildefons Lima amb els trofeus aconseguits aquesta temporada. ARXIU PERSONAL

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha confirmat que ha apartat Ildefons Lima de les convocatòries de la selecció “per temes extraesportius”, sense donar més detalls que aquests però deixant clar que el capità del combinat estatal ja no ha viatjat a Letònia i no ha estat ni per una indisposició del jugador ni per motius tècnics, atès que Koldo volia continuar comptant amb el sòlid i experimentat defensa.

Lima manté un volgut silenci malgrat que ja fa uns dies que s’havia que quedaria al marge de la selecció. El jugador fa temps que és crític amb algun dels postulats de la FAF alhora que ha estat un dels impulsors de l’Associació de Futbolistes (AFA), a qui els responsables federatius atribueixen gran part dels mals del futbol andorrà. La suposada participació de Lima en l’arranjament d’algun partit de futbol en la fase final de la darrera lliga (Inter Escaldes- Sant Julià) hauria acabat de ser un element més per ‘embrutar’ la imatge del jugador.

Iker Álvarez, observat per José Antonio Gomes, és una de les novetats de la convocatòria.

Relacionat

La selecció absoluta sense positius de Covid ni capità

El jugador té intenció de fer ben aviat una compareixença pública per explicar la situació. I no és clar fins on arribarà la seva exposició i si reconeixerà públicament que alguns dels dirigents federatius li haurien demanat que es retracti d’algunes de les crítiques que ha fet o que igual que ha donat volada a l’associació de futbolistes, ara la deixi a l’estacada. En tot cas, un nou capítol fosc del futbol nacional.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending