La Federació Andorrana d’Escacs participa al Campionat d’Espanya d’edats

El torneig, que ha finalitzat avui, s’ha celebrat a Granada, on Josep Maria Ribera ha acabat 31è i Àlex Alcón el 120è

Josep Maria Ribera i Àlex Alcón al recinte del torneig
Josep Maria Ribera i Àlex Alcón al recinte del torneig

La delegació andorrana d’escacs ha finalitzat el seu pas pel campionat d’Espanya d’edats, que s’ha celebrat a Salobreña, Granada, del 24 de juny al 31 de juliol. Els participants han comptat amb el Gran Mestre Òscar de la Riva com a entrenador per preparar-se per a aquesta cita. Els resultats han sigut una 31a posició per a Josep Maria Ribera i 120a per a Àlex Alcón.

Ribera, que partia amb el número 32 del rànquing, ha aconseguit mantenir-se gairebé tot el torneig en els primers taulers i fer 5,5 punts de nou possibles. En la seva participació han destacat la victòria contra el català Jordi Amengual, així com les taules amb el Mestre FIDE madrileny Gabriel Quispe i el canari Ismael Amador.

Per altra banda, Àlex Alcón ha aconseguit fer quatre punts de nou possibles. El jove escaquista sortia amb el número 49 del rànquing inicial, tot i que no l’ha pogut mantenir durant el torneig i finalment ha quedat 129è després de remuntar a la classificació amb una victòria i unes taules en les dues darreres rondes.

Etiquetes

Comentaris

Trending