L'FC Ordino fitxa vuit jugadors en un tres i no res

En menys de 24 hores ha acabat de configurar la plantilla amb contractacions de futbolistes d'altres conjunts de la Lliga Multisegur

Entrenament de l'FC Ordino a la Borda Mateu.
Entrenament de l'FC Ordino a la Borda Mateu. FC ORDINO

L'FC Ordino ha aconseguit fer vuit fitxatges en menys de 24 hores, tota una fita, i acabar de confeccionar la plantilla per a la temporada 2021-22. El club ha anunciat a le xarxes socials aquests incorporacions aconseguides en un tres i no res i que procedeixen d'altres conjunts de la Lliga Multisegur. 

El primer anunci va ser el del porter colombià Sebastian Obregón, procedent de l'Engordany. Després han arribat Pedro Muñoz, Andrés Bríñez, Hugo Costa, Lucas Maciel, Óscar Reyes, Xavier Carmona, i Aaron Martínez, tots prou coneguts al campionat nacional.  La contractació més destacada és la de Carmona.

Format a la pedrera del Reial Madrid, va passar pel Leganès (segona B), Valladolid B, Almeria B, Càdis, Barakaldo, Los Barrios, Moralo i el Gibraltar United. Va arribar a debutar amb el primer equip del Reial Valladolid, a segona i a la Copa del Rei. La darrera temporada va militar a les files del Sant Julià.

 

Comentaris

Trending