L’FC Encamp rebrà el Salines de Bòsnia en la ronda preliminar de la Champions de futbol sala

Els andorrans s’enfrontaran a un rival que debuta en la competició a partit únic, que es disputarà al Principat entre el 24 i el 29 de novembre

La UEFA ha celebrat el sorteig de la ronda preliminar.
La UEFA ha celebrat el sorteig de la ronda preliminar.

L’FC Encamp s’enfrontarà al FC Salinas, de Bòsnia-Herzegovina en la ronda preliminar de la Lliga de Campions de Futbol Sala. El duel es disputarà a Andorra, en una data encara per determinar entre el 24 i el 29 de novembre. El sorteig s’ha realitzat aquest dimarts a la seu de la UEFA a Nió.

D’aquesta forma, el campió de la Lliga Pantours serà l’amfitrió de l’eliminatòria, que es disputarà a partir únic. El club andorrà participarà en una edició de la Futsal Champions League adaptada a les circumstàncies provocades per la crisi del coronavirus. Així, totes les rondes seran eliminatòries a partir únic fins a arribar a una fase final amb vuit equips en una seu única.

El nou format va ser adoptat pel comitè executiu de la UEFA amb l’objectiu de reduir riscos i oferir als clubs i federacions nacionals més temps per adaptar-se a aquesta situació. També es dona més marge per preparar de forma rigorosa els partits, viatges i en general l’aplicació del protocol de l’organisme per al retorn de les competicions.

L’Encamp afrontarà la seva 14a participació en la màxima competició continental de clubs. De fet, només tres equips l’han jugat en més ocasions: el Chrudim txec i l'Araz d'Azeraidjan amb 15 i el Kairat Almaty de Kazakhstan amb 17.

El sorteig ha determinat que el rival en aquesta ronda serà el Salines, equip de la lliga de Bòsnia-Herzegovina. De fet, serà la primera vegada que l’equip balcànic participi en la competició. Si l’Encamp supera la ronda, entraria a un sorteig dels setzens de final que es faria el 4 de desembre i aquesta segona eliminatòria es disputaria entre el 12 i el 17 de gener del 2021.

Etiquetes

Comentaris

Trending