L’FC Andorra i Unicef posen a la venda una samarreta solidària

La recaptació es destinarà als projectes que l’organització benèfica porta a terme des del Principat

La samarreta solidària de l'FC Andorra
La samarreta solidària de l'FC Andorra FC ANDORRA

En el marc de l’acord que uneix a l’FC Andorra i el comitè d’Unicef d’Andorra, es posaran a la venda vint unitats de les samarretes tricolors del retorn de l’equip a la Segona Divisió B. La vestimenta tindrà un preu de 40 euros i es destinaran als projectes que porta a terme Unicef tant a la República Centreafricana pels infants alliberats dels grups armats com al Bhutan pels infants amb discapacitat, així com al programa d’emergència obert per prevenir la Covid-19.

Les samarretes, disponibles de la XS a la XL, es poden adquirir a les oficines d’Unicef situades al carrer Prat de la Creu, 59-65, Esc. B, 4a, a Andorra la Vella, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de tres de la tarda. També hi ha la possibilitat de posar-se en contacte per WhatsApp o per telèfon al número +376 360 348 o pel correu d'Unicef. Aviat també es podran adquirir a través de la botiga en línea de l’organització.

L’objecte d’aquesta acció és la recaptació de fons en favor dels projectes que porta a terme Unicef Andorra tant a la República Centreafricana pels infants alliberats dels grups armats com al Bhutan pels infants amb discapacitat, així com al programa d’emergència obert per prevenir el coronavirus. En aquest sentit, l’FC Andorra anima a tota l’afició a participar en l’acció en favor de la infància.

Etiquetes

Comentaris

Trending