L’FC Andorra tornarà a competir a Segona B el cap de setmana del 17 i el 18 d’octubre

Els tricolors jugaran la primera fase de la lliga enquadrats en el subgrup A del grup 3 amb els altres 10 equips afiliats a la Federació Catalana de Futbol

L'FC Andorra tornarà a competir a Segona B el 17 o el 18 d'octubre.
L'FC Andorra tornarà a competir a Segona B el 17 o el 18 d'octubre. FC ANDORRA

La Segona B ja té, per fi, data d’inici. Serà el cap de setmana del 17 i del 18 d’octubre.  És la data acordada per la comissió de presidents de les federacions autonòmiques que ara haurà de ratificar la comissió gestora de la Federació Espanyola. L’FC Andorra ja coneix, també, els seus rivals a la primera fase. El club tricolor estarà integrat al subgrup A del grup 3, amb els altres deu equips de la territorial catalana.

Després de dies d’incògnites, la Federació ha fet ja un pas. Com a mínim, ha posat sobre la taula una data per començar la lliga i uns grups. Es preveu que el tret de sortida es pugui donar el cap de setmana del 17 i el 18 d’octubre. La data, però, ha de confirmar-se un cop es tanqui el protocol sanitari que s’ha d’acordar amb el govern espanyol. En tot cas, la comissió gestora de l’RFEF ho hauria de validar el 14 de setembre.

També s’ha fet oficial la distribució dels 102 clubs participants en 5 grups i 10 subgrups. Com era d’esperar, l’Andorra ha quedat enquadrat amb els altres conjunts de la Federació Catalana. De fet, serà una de les dues subagrupacions amb 11 equips. Els rivals dels tricolors en la primera fase de la lliga postCovid seran el Prat, l’Hospitalet, el Badalona, el Barcelona B, el Nàstic, el Lleida, l’Espanyol B, el Cornellà, el Llagostera i l’Olot.

Comentaris

Trending