L’FC Andorra supera en poc més de tres dies el nombre d’abonats de la temporada passada

Quan falta una setmana per a l'inici de la lliga SmartBank creix l'expectació per seguir l'equip tricolor a la nova categoria

La graderia de l'Estadi Nacional en un partit de la temporada passada.
La graderia de l'Estadi Nacional en un partit de la temporada passada. FC ANDORRA

L'FC Andorra informa per mitjà d'un comunicat que ja ha superat el nombre d'abonats de la temporada passada en poc més de tres dies des de l'inici de la campanya que continua en marxa. Des del club tricolor s'informa que "la campanya està tenint un ritme frenètic".

En el mateix comunicat es destaca que " la il·lusió pel debut en el futbol professional es nota dins el vestidor i també, com s’ha pogut comprovar, entre la gent del país. Però no ens volem aturar aquí i la campanya d’abonats segueix en marxa: recordem que es pot adquirir l’abonament 'online' o presencialment a la seu central de Morabanc (de 9 a 18h de dilluns a divendres).

L'FC Andorra debutarà a la nova categoria, la segona divisió espanyola, al camp de l'Oviedo (dilluns 15, a dos quarts de cinc) i jugarà els seus tres primers partits a camp contrari perquè s'acabin d'enllestir els treballs per canviar la gespa de l'Estadi Nacional.

Comentaris

Trending