L’FC Andorra lliga Bover fins al juny del 2024

El capità, centenari amb l’equip tricolor -103 partits disputats, renova el seu contracte per dues temporades més

La imatge amb què el club tricolor ha fet l'anunci a xarxes.
La imatge amb què el club tricolor ha fet l'anunci a xarxes. FC Andorra

Fa pocs dies, Rubén Bover va complir el seu partit 100 amb la samarreta de l’FC Andorra. I queda clar que en complirà molts més. No només fins a finals d’aquesta temporada, sinó dues campanyes més. El capità tricolor ha renovat fins a juny del 2024. D’aquesta forma, el club s’assegura la continuïtat de qui ha estat una peça bàsica en el seu creixement esportiu.

Bover va arribar al Principat el desembre del 2018. Llavors, l’Andorra militava a Primera Catalana. El migcampista balear, des de llavors, ha viscut els èxits assolits, des de l’ascens des de Territorial fins a la disputa, el passat juny, de la fase d’ascens a Segona A. Al llarg d’aquests anys, ha disputat fins a 103 partits amb la tricolor en diferents competicions, anotant 13 gols.

Bover celebra un dels gols anotats en aquests cent partits.

Relacionat

El capità centenari

Tant amb Gabri Garcia, primer; com amb Nacho Castro, després; i ara amb Eder Sarabia, és un jugador clau en l’equip. També, el capità. I el club s’ha volgut assegurar la seva continuïtat. D’aquesta forma, es prolonga el contracte que finalitzava el juny vinent fins al final de la temporada 2023-24. Dos anys més.

D’aquesta forma, la direcció esportiva segueix apostant per embastar un projecte sòlid. Es considera que Bover aporta qualitat i veterania i es vol que es mantingui lligat a l’entitat. I el mallorquí també té clar que continuar al Principat és la seva millor opció.

“Estic encantat de poder estar aquí un parell d’anys més”, ha afirmat el migcampista. En aquest sentit, ha volgut recordar que “sempre ho he dit: Andorra s’ha convertit ja en la meva segona casa”. Així, Bover, un cop complerts els 100 partits espera seguir fent camí fins als 200. I qui sap si no pas més.

Comentaris

Trending