La FAF crea dues noves categories per a la pròxima temporada

Se centraran en els nascuts entre 2016 i 2017 i en els majors de 35 anys, permetent així que qualsevol franja d’edat pugui jugar amb llicència federativa

Partit de futbol aleví a un dels camps de la federació a Santa Coloma.
Partit de futbol aleví a un dels camps de la federació a Santa Coloma. FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha anunciat dues noves categories que es posaran en marxa en la temporada 2021/2022. Concretament, es tracta de la ‘Baby’, per als nascuts entre 2016 i 2017 i la ‘Veterans’ per a majors de 35 anys. D’aquesta manera, existirà la possibilitat que qualsevol franja d’edat pugui jugar amb llicència federativa.

Des de la FAF asseguren que aquestes categories s’han creat per l’alta demanda que hi tenien d’aquestes edats per poder-hi jugar. Els veterans, fins ara, sí que hi podien jugar però no en una categoria endreçada exclusivament per a ells, sinó a un nivell més ‘amateur’. Així, amb la nova possibilitat, la federació millora les condicions d’assegurança, entrenaments i altres detalls per a aquestes persones.

D’altra banda, la categoria ‘Baby’ estarà endreçada per a nens molt petits, d’entre cinc i sis anys, que fins ara no tenien la possibilitat de jugar. Ara, els pares tindran la possibilitat de federar els seus fills i que puguin competir en aquesta categoria, que serà l’antesala dels Prebenjamins.

Comentaris (2)

Trending