La FAE destaca el descens "correcte" de Cande Moreno als Mundials

El director d'alpí, Roger Vidosa, ha defensat la 22a posició, just per darrere de les millors del món, mentre el supergegant era necessari per agafar ritme de competició

Cande Moreno disputant el descens
Cande Moreno disputant el descens Christophe Pallot

El director d'alpí de la Federació Andorrana d'Esquí, Roger Vidosa, ha fet balanç d'actuació de Cande Moreno als Mundials de Courchevel, on va tancar la seva participació amb la 18a posició en la combinada i la 22a en el descens. Destaca que l'esquiadora "venia pensant en el descens per intentar treure el seu millor resultat on realment estava còmoda a la Copa del Món, i així ha estat".

Ha qualificat la seva actuació de "correcta". "És cert que es poden esgarrapar algunes dècimes de més, amb errors a corregir de cara al futur i va finalitzar just darrere de totes les millors del món", ha puntualitzat.
Pel que fa a les curses inicials, Vidosa creu que eren necessàries perquè Cande Moreno agafés ritme de competició. "Les primeres proves del Mundial, com la combinada i el supergegant, no van anar com esperàvem, però vam triar aquestes curses per anar rodats el dia del descens".

VERDÚ, AMB BON FEELING AL PARAL·LEL

Joan Verdú disputa demà el paral·lel. "El feeling és bo les condicions d'entrenament també bones, així que anem a lluitar-ho", ha manifestat. A la final només passaran els setze millors esquiadors d'una disciplina que és nova per a ell.

Qui també té moltes ganes de competir és Àxel Esteve que competirà en la disciplina d'eslàlom. "La veritat és que és una cita que em feia especial il·lusió poder anar aquest any. És evident que totes aquestes cites, Mundials, Copes del Món, fan molta il·lusió de poder-hi anar".

Etiquetes

Comentaris

Trending