Excel·lent cinquena posició de Roger Puig a l’eslàlom de la Copa del Món de Veysonnaz

El ‘paraesquiador’ andorrà assoleix el segon ‘top5’ de la seva carrera esportiva i iguala el seu millor resultat en la disciplina

Roger Puig després de l'excel·lent resultat aconseguit a Suïssa.
Roger Puig després de l'excel·lent resultat aconseguit a Suïssa. FAE

Després de dues vuitenes posicions als gegants de la Copa del Món de Veysonnaz (Suïssa), avui Roger Puig ha tornat a fer un treball excel·lent tot superant l’anterior. Aquesta vegada ha estat a l’eslàlom de la Copa del Món: l’andorrà ha estat cinquè, igualant el seu millor resultat en la disciplina (Leogang, 2021), i assoleix el seu segon top5 de la seva carrera esportiva.

Ha estat una setmana de Copa del Món molt profitosa per a Roger Puig, que ha aconseguit estar al ‘top10’ en les tres curses que ha completat, i avui, a més, ha estat en el ‘top5’ en l’eslàlom. L’andorrà, que avui ha sumat per tant altres 45 punts en Copa del Món, ha fet el cinquè temps i ha aconseguit superar l’objectiu d’estar al ‘top7’ que s’havia marcat l’equip.

Avui primer ha estat el suís Robin Cuche, seguit pel nord-americà Thomas Charles Walsh i el francès Jordan Broisin. Quart ha estat el també francès Jules Segers, i cinquè l’andorrà Roger Puig. Per darrera han acabat corredors com el francès Oscar Burnham, els nord-americans Andrew Haraghey o Patrick Halgren, l’italià Davide Bendotti o l’austríac Manuel Rachbauer.

L’esquiador andorrà ha assegurat estar “súper contents amb el resultat d’avui. La primera mànega ha estat bona però li faltava una mica de push... aquesta segona ha estat amb una mica més de push, sense gaires errors, i hem aconseguit el cinquè temps de mànega que ens ha col·locat en la cinquena posició. Així que molt bon resultat. Un altre cop cinquens de mànega, el millor resultat de la carrera esportiva, així que súper contents. Respecte als altres corredors, estic content perquè en aquesta carrera hem quedat més a prop que mai”.

De la seva banda, l’entrenador Pol Aguilà ha explicat que “estem bastant contents d’aquesta setmana perquè hem aconseguit el millor resultat de gegant per doble partida, i el millor resultat d’eslàlom, encara que ja ho havíem fet. Hem assolit el nostre objectiu de fer dos ‘top7’ a la Copa del Món, i estem al gener, així que estem bastant contents. La cosa més bona de totes és que encara no hem aconseguit fer dues mànegues al nostre màxim nivell, i tot i així ens estem apropant cada cop més a aquest ‘top5’, que és on ens volem establir”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending