Esteve és tercer i Rius cinquè a l'eslàlom de Val de Palot amb millora de punts FIS

Cande Moreno ha tornat a entrar a la zona de punts de la Copa d'Europa amb una vintena posició

Àlex Rius en una prova anterior.
Àlex Rius en una prova anterior. FAE

L'esquí andorrà ha viscut aquest divendres una altra jornada molt positiva amb Àxel Esteve i Àlex Rius, que han acabat els dos al top5 de l’eslàlom FIS de Val Palot, a Itàlia. Esteve ha estat tercer i Rius cinquè, i els dos amb millora de punts. Ha estat la millor carrera d’Àlex Rius fins a la data, que ha estat 5è després de ser el 15è crono en la primera mànega i guanyar la segona. Ha fet un temps d'1.16.17, a 0.52 del vencedor, l’italià Pietro Canzio (1.15.65), i amb 28.02 punts FIS, amb la qual cosa millora els seus actuals 29.73.

Àxel Esteve continua mostrant un bon nivell i aquest divendres ha millorat també punts FIS amb 26.86. En l’última llista publicada per la FIS, Esteve en suma 32.27, la qual cosa baixarà gràcies a a aquesta xifra i als 26.01 de l’últim eslàlom de Kronplat.  Esteve ha estat tercer una cursa en què ha marcat 1.16.05, a 0.40 del guanyador. Segon en el podi ha estat l’italià Hans Vaccari, a 0.13 de Pietro Canzio.

Cande Moreno, per la seva part, ha tornat a entrar en la zona de punts de la Copa d’Europa. En el segon descens d’Orcières-Merlette (França), l’andorrana ha estat 20ena. La suïssa Juliana Suter amb 1.24.16 ha acabat primera mentre que Moreno ha marcat el 20è temps amb 1.26.29, a 2.13. Així mateix, l’andorrana s’ha quedat a prop dels seus punts FIS (50), ja que n'ha marcat 53.73.

ROGER PUIG, NOVÈ

Roger Puig ha estat novè als Mundials de descens de Lillehammer (Noruega). L'esquiador andorrà assoleix un dels reptes que s'havia marcat en aquesta competició. Ha dit que estava "molt content" per la posició obtinguda i ha afegit que "ha estat una mànega on la neu estava dura i no era gens fàcil baixar".

 

Etiquetes

Comentaris

Trending