Les escoles reben pilotes de rugbi amb l'objectiu de promoure aquest esport

La iniciativa també inclou l'enviament de tres caixes de material esportiu a la Academia de Rugbi de Malabo, a Guinea Equatorial

El director general de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín i el president la FAR, Jean Marc Flaux.
El director general de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín i el president la FAR, Jean Marc Flaux. VALL BANC

Vall Banc i la Federació Andorrana de Rugbi (FAR) han anunciat aquest que s'han donat més de 100 pilotes de rugbi personalitzades amb els logos de la federació, de l’associació de veterans i de Vall Banc. L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de seguir promovent aquest esport i els seus valors des de la base.

S’han donat tres pilotes a diverses escoles dels tres sistemes educatius. La finalitat és arribar a un total de 28 centres escolars del Principat i a l’esplai de la Massana. A més a més, la FAR va enviar la setmana passada tres caixes de material esportiu (pilotes, samarretes, xandalls, etc..) a la Academia de Rugbi de Malabo, a Guinea Equatorial.

El director general de Negoci, Sergi Martín, ha lloat la tasca que des de la FAR realitza a les escoles promovent l’esport del rugbi. “Aquestes pilotes són només una mostra simbòlica de quan d’arrelat està aquest esport al Principat i ens motiva donar suport a la base del rugbi pels valors d’entesa i cooperació que impulsa”.

Per la seva part, Jean Marc Flaux , president de la FAR ha destacat que “l’objectiu que ens hem marcat és la promoció del nostre esport a tots els sistemes educatius i al mateix temps agrair-los la participació als tallers de rugbi. La finalitat serà fer una trobada escolar”.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.