Les escoles reben pilotes de rugbi amb l'objectiu de promoure aquest esport

La iniciativa també inclou l'enviament de tres caixes de material esportiu a la Academia de Rugbi de Malabo, a Guinea Equatorial

El director general de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín i el president la FAR, Jean Marc Flaux.
El director general de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín i el president la FAR, Jean Marc Flaux. VALL BANC

Vall Banc i la Federació Andorrana de Rugbi (FAR) han anunciat aquest que s'han donat més de 100 pilotes de rugbi personalitzades amb els logos de la federació, de l’associació de veterans i de Vall Banc. L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de seguir promovent aquest esport i els seus valors des de la base.

S’han donat tres pilotes a diverses escoles dels tres sistemes educatius. La finalitat és arribar a un total de 28 centres escolars del Principat i a l’esplai de la Massana. A més a més, la FAR va enviar la setmana passada tres caixes de material esportiu (pilotes, samarretes, xandalls, etc..) a la Academia de Rugbi de Malabo, a Guinea Equatorial.

El director general de Negoci, Sergi Martín, ha lloat la tasca que des de la FAR realitza a les escoles promovent l’esport del rugbi. “Aquestes pilotes són només una mostra simbòlica de quan d’arrelat està aquest esport al Principat i ens motiva donar suport a la base del rugbi pels valors d’entesa i cooperació que impulsa”.

Per la seva part, Jean Marc Flaux , president de la FAR ha destacat que “l’objectiu que ens hem marcat és la promoció del nostre esport a tots els sistemes educatius i al mateix temps agrair-los la participació als tallers de rugbi. La finalitat serà fer una trobada escolar”.

Etiquetes

Comentaris

Trending