L'equip nacional d'esquí de muntanya incorpora joves promeses per a la Comapedrosa World Cup

Laia Sebastià, Andrea Sinfreu, Max Palmitjavila, Roger Turné, David Rogé i Lea Anción són els corredors escollits que disputaran com a convidats, les quatre modalitats d’enguany

Cursa vertical del Comapedrosa del 2020.
Cursa vertical del Comapedrosa del 2020. Altaveu

La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) ha realitzat, en els darrers mesos, una selecció de joves corredors andorrans que disputaran com a convidats, juntament amb l’equip nacional, algunes de les quatre proves de la Comapedrosa World Cup. La selecció ha estat realitzada pel seleccionador nacional Xavier Comas, el director tècnic Carlo Ferrari i la resta de l’staff tècnic de la FAM i incorpora sis corredors, tres de categoria masculina i tres de categoria femenina.

L'equip nacional d’esquí de muntanya que representarà el país en les diferents proves dels Campionats Mundials estarà format per 15 components: David Albós, Xavier Areny, Gerber Marín i David Pérez en categoria sènior; Sergi Casabella, Marcel Prat, Carles Serra, Adrià Bartumeu i Laia Sebastià en categoria U23; Andrea Sinfreu en categoria U20 i Oriol Olm, Max Palmitjavila, Roger Turné, David Rogé i Lea Anción en categoria U18. Dimarts 2 de març es disputarà la primera de les quatre proves, la Sprint Race. Una cursa amb un recorregut molt variat i curt que inclou ascens, descens i tram amb esquís carregats a la motxilla. Aquesta modalitat la disputaran Xavier Areny, David Pérez, Sergi Casabella, Carles Serra, Adrià Bartumeu, Marcel Prat, Laia Sebastià, Andrea Sinfreu, Oriol Olm, Max Palmitjavila, Roger Turné, David Rogé i Lea Anción.

L’endemà, dimecres 3 de març, Indrà lloc la Relay Race (relleus), una prova diferent on caldrà formar equips que realitzin dues pujades i dues baixades. Encara estan per determinar com es formaran els equips però, en principi, els atletes que hi parIciparan seran: Xavier Areny, David Pérez (a confirmar), Gerber Marí[n, Sergi Casabella, Marcel Prat (a confirmar), Adrià Bartumeu (a confirmar), Carles Serra (a confirmar), Andrea Sinfreu, Oriol Olm i Max Palmitjavila. Dijous 4 de març serà el torn de la ja coneguda VerIcal Race de la Comapedrosa World Cup. Una pujada exigent per pista on els corredors hauran de donar el seu màxim. Els seleccionats per a disputar aquesta modalitat són: David Albós, David Pérez, Gerber Mar[n, Sergi Casabella, Carles Serra, Adrià Bartumeu, Marcel Prat, Andrea Sinfreu, Oriol Olm, Max Palmitjavila, Roger Turné i Lea Anción.

Finalment dissabte 6 de març, després de dos dies de descans, tindrà lloc la prova més dura i exigent, la Individual Race. Una cursa que es durà a terme íntegrament fora pista amb cinc baixades i cinc pujades. Els corredors que disputaran aquesta prova seran David Albós, Xavi Areny, David Pérez, Sergi Casabella, Carles Serra, Adrià Bartumeu, Marcel Prat, Laia Sebastià, Andrea Sinfreu, Max Palmitjavila, Oriol Olm, David Rogé i Lea Anción.

Etiquetes

Comentaris

Trending