L’equip d’esquí de fons de la FAE entrena a Noruega i correrà el Blink Festival

L’expedició està formada per Irineu Esteve, Carola Vila i l’espanyol Imanol Rojo, i els joves Quim Grioche i Gina del Rio, a més del cos tècnic encapçalat pel director Joan Erola

Irineu Esteve i Imanol Rojo entrenant a Noruega.
Irineu Esteve i Imanol Rojo entrenant a Noruega. FAE

L’equip de fons de la FAE ha viatjat a Sadnes (Noruega) per continuar amb la preparació de la temporada d’hivern. L’expedició està formada per Irineu Esteve, Carola Vila i l’espanyol Imanol Rojo, i els joves Quim Grioche i Gina del Rio, a més del cos tècnic encapçalat pel director Joan Erola.

L’equip treballarà fins el 9 d’agost a terres noruegues. Durant l’estada es realitzaran entrenaments de roller-ski amb tirades llargues, aprofitant l’orografia de la zona, més plana, i també fent ús de la pista de roller-ski que hi ha a la zona.

També hi haurà moment per a la competició i per començar a veure els estats de forma dels esportistes andorrans. El Blink Festival de Sadnes acull, com cada any, als millors de l’especialitat. Així, el pròxim 5 d’agost l’equip competirà a la Pujada a Lysebotn. El 6 correran en clàssic a la pista de roller-ski, i el dia 8 competiran en la cursa per equips (dos homes i una dona), amb Irineu Esteve, Imanol Rojo i Carola Vila, que hauran de completar 120 quilòmetres entre els tres.

El director de la ‘divisió’ d’esquí de fons de la FAE, Joan Erola, ha afirmat que “aquestes curses estan bé perquè ens podrem comparar amb els països més potents. De Noruega estaran tots, potser també russos, americans, francesos... tots els equips més forts, i això ens servirà per veure com estem en la preparació d’estiu respecte a les nacions més fortes”.

Etiquetes

Comentaris

Trending