Encamp incorpora una nova travessa al Pas de la Casa per dinamitzar la localitat a l’estiu

L’organització ha previst tres recorreguts, un de 10 quilòmetres, un de 5 i un de 3, que tindran l’estany de les Abelletes com a punt neuràlgic

Encamp incorpora una nova travessa al Pas de la Casa per dinamitzar la localitat a l’estiu
Encamp incorpora una nova travessa al Pas de la Casa per dinamitzar la localitat a l’estiu

Nova oferta esportiva a Encamp. En aquesta ocasió al Pas de la Casa amb la Travessa de la localitat encampadana que oferirà tres recorreguts diferents, de 10 quilòmetres, 5 i 3, amb l'estany de les Abelletes com a punt neuràlgic. La cita, del 12 al 14 d'agost.

Encamp estrena, del 12 al 14 d’agost, la Travessa Pas de la Casa una nova cursa de muntanya impulsada amb l’objectiu de diversificar l’oferta d’activitats d’estiu i posar en valor l’entorn natural, amb l’estany d’Abelletes com a punt central dels diferents recorreguts proposats.

Precisament, els organitzadors han previst 3 recorreguts -un de 10 quilòmetres, un altre de 5 i un de 3- tenen el punt de sortida i arribada a la plataforma de Grandvalira al peu del telecabina Pioners. Al llarg dels tres recorreguts hi haurà 4 avituallaments, formats per voluntaris i ubicats en els punts més estratègics dels diferents traçats.

El conseller d'Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, i el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, han coincidit en el fet que aquesta és "una iniciativa molt benvinguda per la gent del Pas de la Casa". A més, Fernández també ha volgut posar en relleu que des del comú es col·labora amb aquesta iniciativa que a més "ha sorgit de joves emprenedors" de la localitat encampadana.

El període d'inscripcions per participar en la travessa estarà obert fins al pròxim 10 d'agost a través del web de la cita esportiva a un preu de 19,99 euros, que inclou la prova, així com diferents obsequis i participació en actes paral·lels a la competició.

Etiquetes

Comentaris

Trending