Edgar Montellà deixa temporalment la competició

El pilot d’Encamp penja de manera momentània el casc per raons d’índole mèdica familiar

Edgar Montellà es retira momentàniament.
Edgar Montellà es retira momentàniament. FOTOESPORT

El pilot d’automobilisme encampadà Edgar Montellà ha decidit deixar momentàniament la competició. La decisió l’ha pres per raons d´’indole mèdica familiar i, alhora, per donar descans després de molts anys de plena intensitat. Amb tot, Montellà té intenció de retornar a l’activitat automobilística d’aquí un temps i fer-ho en les millors condicions possibles.

El pilot d’Encamp ha decidit parar amb el títol de campió de Catalunya de Muntanya pràcticament a la butxaca, després de guanyar entre els CM les tres proves que ha disputat i amb possibilitats de lluitar pel podi del campionat d’Espanya de Categoria 3. Sobre la retirada momentània, Montellà afirma que “no és una decisió fàcil de prendre, però les prioritats són les que són i, per a mi, la salut de la meva família i meva pròpia està per sobre de tot. El cap d’equip (el meu pare) ha passat pel quiròfan, tot ha anat bé, però la recuperació és lenta”. A més, continua comentant: “Són gairebé 10 anys competint sense descans i ara mateix toca fer una pas enrere per a, en el futur, fer dos cap endavant”. 

Montellà es veu obligat a variar els seus objectius: “La competició quedarà a un costat, em centraré en la meva situació personal que, ara mateix requereix la meva atenció al 100%. És obvi que la meva intenció és tornar a competir, quelcom que em continua agradant molt, però quan sigui possible. Ara mateix, anar de pressa no està entre les prioritats”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending