Edgar Montellà, campió de Catalunya de Muntanya

El pilot de l’ACA Esport va tancar el títol per la porta gran, pujant al graó més alt del podi a la XI Pujada Santa Maria Vilalba – Ulastrell – Memorial Lluís Costa

El podi de la cursa, amb Montellà al capdavant.
El podi de la cursa, amb Montellà al capdavant. Fotoesport

El pilot de l’ACA Esport Edgar Montellà s’ha proclamat campió de Catalunya de Muntanya. Ho ha fet després d’imposar-se en la darrera prova de la temporada, la XI Pujada Santa Maria Vilalba - Ullastrell - Memorial Lluis Costa. El resident al Principat Jori Gaig va ser el tercer en la cursa, liderant, a més, la categoria de turismes.

Montellà va demostrar des del primer moment que era plenament conscient del que es jugava. Per això, va dominar amb autoritat les dues pujades vàlides per a la carrera. En el podi el van acompanyar Miguel Raventós, amb un Demon 34+, i Gaig, amb un Porsche 911 GT3 R.

La prova va comptar amb una presència notable de pilots de l’ACA Esport. Així, Joan Gil (Speed Car), en la seva segona presència consecutiva en una prova del campionat català, va aconseguir una excel·lent quarta posició, seguit molt de prop pel jove Marc Solsona (Speed Car), mentre que el debutant, Marcel Muxella (Renault ALPA FR 92) va aconseguir una meritòria desena plaça.

A la categoria de turismes, Gerard de la Casa, amb un Ford Fiesta ST, es va situar en la segona posició de la categoria, després de confirmar la seva progressió per a recuperar de manera definitiva el seu nivell habitual. Jordi Gaig (Porsche 911 GT3 R) va pujar al graó més alt del podi de la categoria mentre que Felix Jurado (Mitsubishi Evo) va acabar la prova en la tercera posició.

Montellà es va mostrar molt satisfet del doble triomf aconseguit: prova i temporada. “Estic molt content, sobretot del final d’any que hem fet i que ens ha portat a complir els objectius que ens havíem marcat. Continuarem treballant en la mateixa línia, l’objectiu és continuar millorant i anar aconseguint alguns reptes que enguany se’ns han escapat per petits detalls”, ha comentat.

Etiquetes

Comentaris

Trending