Eder Sarabia admet “frustració” per veure que els resultats no arriben

El tècnic de l’FC Andorra defensa que cal “seguir la línia de joc” però reconeix que fa mal que no s’hagin assolit més victòries malgrat “ser dels equips que més generen i al qual menys li generen”

https://youtu.be/-zCSwBqrgxE

L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, ha admet que la plantilla sent “frustració” arran de la ratxa de partits sense guanyar que acumula l’equip, amb quatre duels consecutius on només han sumat tres punts de dotze possibles. I aquesta ve donada principalment per la sensació que es mereix un millor resultat en tot moment i que, en canvi, es falla a les àrees. Tot i això, s’ha mostrat confiat a poder canviar la dinàmica en l’encontre de diumenge a l’Estadi Nacional contra el Nàstic.

Preguntat específicament sobre si veu que els jugadors o ell mateix estan “frustrats” per la situació, el tècnic basc ha admès que “potser sí”. I és que, recorda, “veiem que fem moltes coses bé, fins i tot més fidels i convençuts amb elles del que estàvem l’any passat però no arriba la recompensa del resultat”. En aquest sentit, ha apuntat que, segons les estadístiques, “som dels equips que més generem i menys ens generen; ara cal trobar l’encert a les àrees”.

Per això, i de cara als pròxims partits, començant pel del diumenge davant el Nàstic, Sarabia considera que “hem de seguir la línia de joc que portem, no tant la de resultats”. L’entrenador tricolor ha destacat que “aquesta setmana d’entrenament ha estat especialment bona, amb intensitat i convenciment del que fem”. Així afirma que “els jugadors estan molt mentalitzats i amb energia molt alta”. Ara, toca “confirmar-ho amb una victòria”.

Sarabia també ha defensat el fet d’estar fent molts canvis en les alineacions en comptes d’apostar per un onze tipus clar. “Si veiés que l’equip no funciona com jo vull, no ho faria, però ho hem fet d’un cap de setmana a l’altre i crec que l’equip ha rendit bé i ha estat millor que el rival, encara que falti el resultat”, ha argumentat. Al seu entendre, “és important que tothom estigui endollat i cregui que pot jugar”.

Sobre el rival de diumenge, ha avisat que serà molt complicat. “És difícil guanyar-los”, ha afirmat. I és que, indica, “tot el que fa ho fa molt bé i amb jugadors experimentats i de gran nivell”.

Comentaris

Trending