Dos residents frec a frec pel lideratge del Dakar sobre dues rodes

El francès Van Beveren se situa a només quatre segons a la general el britànic Sunderland després de la tercera etapa del ral·li, en el qual continuen ‘vius’ tots els pilots vinculats al Principat

Comentaris

Sam Sunderland veu com Adrien Van Beveren colla fort.
Sam Sunderland veu com Adrien Van Beveren colla fort. ASO / F. GOOPEN

Duel fratricida el que viuen els pilots de moto Adrien Van Beveren i Sam Sunderland. Els dos residents, francès un, britànic l’altre, pugnen per la primera plaça en la categoria de dues rodes del Dakar. Només els separen, ara mateix, quatre segons després de la tercera etapa. No sense dificultats, tots els pilots vinculats al Principat continuen en cursa.

Sunderland ha perdut temps respecte de la majoria dels seus competidors directes després d’una jornada guanyada pel portuguès Joaquim Rodrigues. El britànic ha acabat dissetè a més de set minuts del portuguès, i a gairebé tres de Van Beveren, que ha estat novè de l’etapa i ha reforçat el segon lloc a la general. Mentrestant, l’altre pilot lligat a Andorra, de fet corre amb llicència andorrana, el valencià Joan Barreda, ha arribat en 24è lloc perdent una part important del que havia guanyat amb la victòria a la segona etapa. Ara és dotzè a la general a més de 23 minuts de Sunderland.

QUATRE RODES

El copilot Matthieu Baumel continua defensant el primer lloc, en aquest cas en cotxes, juntament amb Nasser Al-Attiyah. Han estat vuitens en una etapa guanyada per Carlos Sainz. Gaudeixen encara de més de 37 minuts de marge sobre Sebastien Loeb. Mentrestant, el resident francès Cyril Despres ha acabat molt enrere, 42è, a més de 34 minuts de Sainz, i amb tot se situa en dissetena posició a la general.

En camions, Albert Llovera es manté en la seva tònica habitual després dels problemes i la bolcada del primer dia. Ha estat 23è a 38 minuts del gran dominador de la categoria, Dmitry Sotnikov. I en la general, el carismàtic pilot andorrà, és 25è. Mentrestant, en la categoria de prototips la parella formada per la catalana Mercè Martí i l’andorrana Margot Llobera han acabat el dia en el 28è lloc per situar-se dinovenes en la general.

Etiquetes

Comentaris

Trending