Dos nous podis en supergegant per a Roger Puig a Pitzal

L’esquiador de la FAE ha quedat en les dues proves per darrere del suís Robin Cuche i confirma el bon estat de forma en aquest inici de temporada

Comentaris

Roger Puig, al podi.
Roger Puig, al podi. FAE

Roger Puig ha sumat dos nous podis en competició en els supergegants que s’han disputat a l’estació de Pitzal, un FIS i un altre corresponent a la Copa d’Europa. D’aquesta forma, l’esquiador de la FAE  confirmen el seu bon estat de forma en velocitat.

A la primera de les curses, Puig ha fet una marca d’1’10’’03, per darrere del suís Robin Cuche (1’07’’55). Pel que fa a la prova de la Copa d’Europa, el temps ha estat d’1’09’’44. En primer lloc ha tornat a quedar Cuche.

“Estic Supercontent del segon lloc a la Copa d’Europa, i sumat a la victòria d’ahir hem demostrat que hem fet uns supergegants molt bons, molt sòlids i amb bons resultats”, ha comentat l’esquiador de la FAE. Així ha destacat que “començar el circuit de velocitat d’aquesta manera fa que comencem molt motivats per les curses que venen”.

Pel que fa a altres representants de la FAE, Jordina Caminal ha quedat en 42a posició al supergegant disputat a Zinal (Suïssa). Per la seva banda, el surfista de neu Mario Da Cruz ha estat 55è a la Copa del Món de Deus Alpes.

Etiquetes

Comentaris

Trending