Dos Anjos al Brasil, Pierre Oriola a Andorra

El pivot brasiler ha entrat a la convocatòria definitiva de la seva selecció per al FIBA World Cup, mentre que el MoraBanc ha contractat per un mes aproximadament el jugador lleidatà perquè reforci els entrenaments

Felipe dos Anjos amb la selecció brasilera.
Felipe dos Anjos amb la selecció brasilera. morabanc andorra

Felipe dos Anjos disputarà el Mundial de bàsquet amb el Brasil. Pierre Oriola reforçarà els entrenaments del MoraBanc Andorra però, en principi (i gairebé en final) no hi ha cap intenció que el pivot de Tàrrega jugui cap partit oficial i, menys encara, que es quedi en la disciplina de l’equip de Natxo Lezkano. Simplement, el club de la Baixada del Molí va curt d’efectius interiors i l’expivot del Barça (o del València, del Girona o del Manresa) no té equip.

Que Oriola aterri al Principat -durant el dia d’avui passa revisions mèdiques i, per la tarda, s’incorpora als entrenaments de pista que l’equip fa al Pas de la Casa- és conseqüència directa de l’absència de Felipe dos Anjos, que ha entrat a la convocatòria definitiva de la selecció del Brasil per a la World Cup de la FIBA. El jugador de MoraBanc Andorra, renovat per l’equip del Principat fins el juny de l’any 2025, disputarà la competició mundial del 25 d’agost al 10 de setembre en les diferents seus de Filipines, Japó i Indonesia. La selecció de Brasil ha estat assignada en un Grup G on també hi han els equips d’Espanya (vigent campiona), Iran i Costa d’Ivori.

 Felipe Dos Anjos afirma estar “molt agraït a Déu per aquesta oportunitat que ha aparegut a la meva vida, a tot l’esforç que he fet i a tota la gent que ha confiat en mi”. Referent a què es tracta de la seva primera convocatòria per un Mundial assegura que “el fet que la selecció confiï en mi per disputar un Mundial, veient que la meva feina pot ajudar a representar el país, és molt i molt gratificant”. Finalitza dient que “donaré el millor de mi mateix, vull veure del que soc capaç davant les millors seleccions del món. Vull estar a l’altura tant mentalment com físicament.”

 

Comentaris

Trending