Domini absolut d’Àlex Machado en el campionat del món oficiós de kàrting

El jove pilot de l’Automòbil Club d’Andorra completa un cap de setmana perfecte en les instal·lacions del Circuito South Garda, a la ciutat italiana de Lonato

Comentaris

Àlex Machado en plena cursa.
Àlex Machado en plena cursa. aca

Àlex Machado (Valtex Racing Team) ha aconseguit el triomf en el ROK CUP Superfinal 2021 disputat aquest cap de setmana en el traçat de Lonato (Itàlia). És la tercera vegada que, de manera consecutiva, el pilot de l’ACA Esport aconsegueix vèncer en el prestigiós trofeu italià catalogat, en el món del kàrting, com a veritable campionat del món de l’especialitat.

 

El domini de Machado durant tot el cap de setmana ha estat total, vencent en totes les mànegues en què va participar, sense perdre en cap moment la condició de líder. Tant en les sèries lliures com en els entrenaments oficials, el jove pilot que competeix per Andorra va imposar-se amb suficiència.

Res va canviar durant la cursa, on Machado va mantenir la mateixa línia que en les mànigues de qualificació i va ser l’únic líder durant les 20 voltes disputades malgrat l’esforç del pilot britànic Elliot Shaw, que ho va intentar fins a l’últim instant de la final.

Després de la cursa Àlex Machado assegurava que “sempre és satisfactori pujar a l’esglaó més alt del podi i més en una competició de tant prestigi com la ROK CUP Superfinal. Sens dubte, les sensacions són diferents de les del 2018, quan vam aconseguir el primer triomf, però guanyar sempre és motiu de satisfacció, tant per a mi com per a l’equip”.

Etiquetes

Comentaris

Trending