Doble podi per a Jordina Caminal als supergegants de Passo San Pellegrino

És segona en les dues baixades i torna a la seva millor forma després d'haver superat un dur procés per recuperar-se d'una lesió

Comentaris

Jordina Caminal al podi de Passo San Pellegrino.
Jordina Caminal al podi de Passo San Pellegrino. FAE

Jordina Caminal ha estat segona en els dos supergegants disputats aquest dimecres a l'estació italiana de Passo San Pellegrino. Després d'haver superat un dur procés de recuperació de la lesió, Caminal ha tornat a un podi amb la confiança del seu esquí. En el primer supergegant ha estat segona a 2,41 de la guanyadora, la italiana Nadia Fenini (1.12.32), mentre que en el segon ha ocupat la mateixa posició, a 0,87 de Fenini, que també ha estat la més ràpida.
 

Així mateix, Jèssica Núñez ha finalitzat 11a amb +4,21 i 14a amb +3,98, respectivament. També ha corregut l'andorrana Clàudia García, que no ha acabat el primer supergegant, però en el segon ha estat 7a amb +2,56. 

D'altra banda, Cande Moreno ha tornat a puntuar aquest dimecres a la Copa d'Europa, en aquesta ocasió a St. Anton (Àustria), on ha assolit la 14a posició i ha sumat 18 punts més a la classificació general de la competició. Moreno ha estat 14a amb un crono de 1.07.29, a 1,42 de la guanyadora, la francesa Esther Paslier, que s'ha imposat amb 1.05.87. A més, l'esquiadora andorrana ha marcat 47,49 punts FIS, que milloren molt lleugerament els actuals 48,76. Amb aquesta cursa, Moreno suma 18 punts que fan un total de 61 en la classificació general de la Copa d'Europa de descens, on es troba en la 17a posició empatada a punts amb l'alemanya Carina Stuffer i la suïssa Nathalie Groebli. És líder la suïssa Juliana Suter amb 466 punts.

Aquesta és la quarta vegada aquesta temporada que Cande Moreno puntua a la Copa d'Europa. Va començar la competició sense puntuar a Val di Fassa amb una 37a posició, però just després també a Val di Fassa va ser 19a, per continuar a Orcieres amb una 13a i una 20a posició, i ara la 14a de St. Anton. Aquest dijous, Moreno torna a competir en un altre descens de la Copa d'Europa, i divendres ho farà al supergegant, també de Copa d'Europa i a la mateixa estació austríaca.

Segons ha comentat l'esquiadora, "estic molt contenta de poder continuar estant allà, puntuant a la Copa d'Europa. La veritat és que tenia les expectatives bastant baixes per a aquesta carrera perquè aquests dies als entrenaments no estava del tot bé, no estava agafant el 'timing' del traçat i estava al límit del top30, però avui m'havia plantejat el fet d'esquiar bé i acabar de millorar als llocs on havia tingut dificultats els dies anteriors, i la veritat és que ho he fet bastant bé. A una carrera molt ajustada és veritat que en petits detalls poden canviar moltes posicions. Demà una altra, intentaré fer el millor possible, corregir alguna coseta que encara m'ha faltat avui, i divendres el supergegant, que tinc moltes ganes de fer-ho perquè aquest any encara no hem pogut fer cap supergegant de Copa d'Europa".

TORRES I EBRI CONFIRMEN ELS PUNTS FIS

L'estació de Meribel (França) ha acollit aquest dimecres un altre descens FIS on els joves andorrans que dimarts van puntuar per primera vegada en la disciplina, havien de confirmar els punts assolits. Així ha estat per a Ferran Torres i Eric Ebri. Torres ha acabat 50è a 4,62 del vencedor, el francès Leo Coppel amb 1.32.68, i ha marcat 112,56 punts FIS, que farà punts amb els 104,13 d'ahir. Per la seva part, Ebri, que dimarts va fer 124,73 punts, aquest dimecres n'ha assolit 128,34 i també li farà mitja per marcar els seus primers punts FIS en la disciplina de velocitat. Ebri ha estat 60è a 5,79 del guanyador. A més, ha competit Pere Cornella, que no ha pogut acabar la mànega.

Etiquetes

Comentaris

Trending