Definida la temporada de ral·lis per a Joan Vinyes

El pilot andorrà ha fet aquest cap de setmana el primer test al volant del Swift R4lly S a Ourense i l’ha completat amb bones sensacions

El Suzuki de Vinyes durant un dels tests a Ourense.
El Suzuki de Vinyes durant un dels tests a Ourense. Fotoesport

Joan Vinyes i Jordi Mercades han realitzat aquest cap de setmana el primer test de preparació del 2021 a Pobra de Trives, Ourense. Es tracta d’agafar quilòmetres per una temporada en la qual l’equip Suzuki Ibèrica afrontarà reptes importants, entre els quals els ral·lis portuguesos d’Azroes i Fafe. Totes dues competicions estan emmarcades en el Campionat d’Europa.

Al volant d’un Swift R4lly S, el pilot andorrà va conduir en una especial de vuit quilòmetres entorn del Pazo de Barbeiron. La prova ha de servir per comprovar i poder millorar les prestacions del vehicle.

“Han estat dues jornades intenses en les quals al principi es van notar els dos mesos d’inactivitat. A mesura que va avançar el test, es va veure la nostra progressió al volant del Swift, amb el qual, en acabar, ens sentim plenament satisfets del treball realitzat”, ha explicat Vinyes, que ha desgranat que en total “hem fet uns 120 quilòmetres” durant els dos dies. També va destacar que “la progressió ha estat constant, entre l’inici i el final del test hem rebaixat un segon per quilòmetre nostre cronòmetre”.

Per la seva banda, el president de Suzuki Motor Ibèrica, Juan López Frade, ha donat a conèixer els objectius pel 2021. “Aquesta temporada volem estar el més amunt possible, amb els nostres pilots”, ha afirmat. Així, una fita clau serà el Campionat Europeu, amb fins a deu proves, entre les quals destaca el 55 Açores (6-8 de maig), el Catalunya Costa Daurada (14-17 d’octubre) o el d’Illes Cànaries (18-20 de novembre).

Etiquetes

Comentaris

Trending