David Eudal agafa les regnes del MoraBanc

(AMB VÍDEO) El tècnic de la casa, substitut d’Ibon Navarro, que s'ha acomiadat aquest dilluns a través d'una compareixença gravada, ja ha dirigit aquest matí el seu primer entrenament, abans de la presentació oficial d’aquesta tarda

David Eudal durant l'entrenament d'aquest matí.
David Eudal durant l'entrenament d'aquest matí. MORABANC ANDORRA

David Eudal ja mana al MoraBanc Andorra. El tècnic andorrà, seleccionador nacional, ha dirigit aquest matí el seu primer entrenament com a màxim responsable del conjunt de la Lliga Endesa. La junta presidida per Gorka Aixàs el va designar dissabte al vespre, després de la derrota del conjunt tricolor contra el Manresa (79-82), primer entrenador de l’equip en substitució d’Ibon Navarro, que va ser destituït pels mals resultats.

El club, a través de les xarxes socials oficials i les de molts dels seus integrants a títol personal, s’han encarregat molt molt de destacar que no tenien res en contra del treball de Navarro, ben al contrari, però que calia buscar un revulsiu. Fa molts mesos Aixàs va anunciar canvis a la plantilla i no n’hi va haver ni un més enllà de fer fixe el contracte temporal d’Oliver Arteaga. Finalment, i en una delicada posició a la classificació, a tocar de les places de descens, s’ha acabat sacrificant el tècnic basc.

Ibon Navarro, durant el partit contra el Baxi Manresa, el darrer com a tècnic del MoraBanc.

Relacionat

Un MoraBanc en caiguda lliure cessa Ibon Navarro i es posa en mans de David Eudal

I l’aposta arriba des de casa. De fet, no és el primer cop que es mira a Eudal com a recanvi. Company, entre altres, del president i el vicepresident del club -Aixàs i Xavier Mujal, respectivament- quan tots plegats eren jugadors, integrant del grup d’amics que lideren el club, és una aposta arriscada però, alhora, il·lusionant per a tots els estaments del club. De fet, David Eudal, que serà presentat formalment aquesta tarda, ha rebut el suport des de molts sectors de l’esport andorrà.

David Eudal, que ha estat segon entrenador durant tota l’etapa d’Ibon Navarro al Principat però, també, durant molt bona part de l’estada de Joan Peñarroya al capdavant del MoraBanc, continuarà comptant amb el mateix equip tècnic que tenia el destituït preparador de Vitòria. Així, Paco Vázquez, que va arribar a Andorra de la mà de Peñarroya, es manté d’entrenador ajudant.

COMIAT

Aquesta jornada de dilluns també s’ha acomiadat del club i el país el fins ara entrenador, que ha explicat entre altres coses que mai s’hauria pensat viure tantes emocions a Andorra i trobar-se vivint al Principat enmig d’una pandèmia mundial. Ibon Navarro ha mostrat el seu agraïment a tots els membres de l’equip tècnic i també els integrants del club. Alhora, ha aprofitat per citar, en una compareixença gravada, aquelles persones que en l’aspecte humà i familiar també ha tingut al costat durant la seva estada al país.

 

Comentaris (2)

Trending