Dani Martín vol donar més competència a la porteria de l’FC Andorra

El porter asturià ha estat presentat amb la samarreta tricolor conscient que haurà de guanyar confiança després d’una temporada sense minuts

Dani Martín amb la samarreta de l'FC Andorra
Dani Martín amb la samarreta de l'FC Andorra FC Andorra

El porter asturià procedent del Betis ha estat presentat aquest dilluns com a nou jugador de l’FC Andorra. Ve d’una temporada en blanc perquè no li van donar minuts a Sevilla i arriba amb ganes de tornar a sentir-se jugador i de posar les coses difícils a Eder Sarabia a l’hora d’esquí qui ha d’ocupar la porteria tricolor.

Un missatge de Sarabia al tornar de les vacances va ser clau per convèncer a Dani Martín que fitxés per a l’FC Andorra. Així ho ha reconegut el mateix jugador durant la roda de premsa de presentació. “Després d’un any sense jugar necessitava sentir-me important en un equip i crec que he pres la millor decisió per seguir creixent”. Afegeix que “l’estil de joc s’assimila al que puc proporcionar a l’equip”.

L’asturià de 25 anys ja coneix als companys i amb qui haurà de batallar, futbolísticament parlant, per guanyar-se la confiança del tècnic. “Nico Ratti és un jugador molt explosiu i entén molt bé el futbol dins de l’àrea, mentre que Lizoain té molta experiència i porta molts anys competint a un bon nivell”, ha destacat. Té clar que haurà de guanyar confiança a la porteria després d’una temporada sense jugar i, assegura que “a nivell mental és complicat”. Per aquest motiu, la temporada és un bon moment per agafar sensacions.

ARROYO I PETXARROMAN

L’arribada de Dani Martín va en consonància amb la cessió de Marc Vidal al Barça Atlètic. El director esportiu, Jaume Nogués, manifesta que és” una bona oportunitat de mercat i incrementar el patrimoni sempre és bo”.

Dels noms que han sonat darrerament, ha confirmat l’interès per al lateral dret del Liverpool cedit a l’Alavés, el colombià Anderson Arroyo i la més que probable tornada de Petxarroman, un cop es desvinculi de l’Athletic Club. “Les dues operacions estan encarrilades, tot i que encara hi ha qüestions contractuals pel mig”, ha exposat.

Finalment, confia 100% que el central Mika Mármol es quedi, tot i els cants de sirena que li poden venir del Barça amb una possible recompra i l’opció d’anar a la UD Las Palmas. Nogués ha estat taxatiu quan ha dit que “té una clàusula i és un jugador molt important per a nosaltres”.

Comentaris

Trending