El coronavirus i la neu forcen la FAF a suspendre la Lliga Multisegur i l’Unida el cap de setmana

Als casos de Covid-19 registrats en fins a tres equips de la màxima categoria s’han sumat els nombrosos entrenaments suspesos per culpa de les condicions meteorològiques

Comentaris

La neu i el coronavirus aturen la lliga andorrana.
La neu i el coronavirus aturen la lliga andorrana. FAF

La Federació Andorrana de Futbol ha decidit ajornar els partits de lliga del pròxim cap de setmana. La decisió afecta les dues categories, tant la Lliga Multisegur com la Unida. Als brots de coronavirus detectats entre alguns equips s’ha sumat la meteorologia, ja que les nevades d’aquesta setmana han impedit entrenar amb normalitat.

Es pot dir que el futbol andorrà s’ha enfrontat aquests dies a la tempesta perfecta. Per un costat, la climatologia que ja va obligar a suspendre la jornada 10 de la Lliga Multisegur el passat diumenge. La neu ha continuat caient durant tota la setmana i això, es posa en relleu en el comunicat que s’ha compartit a xarxes, ha fet que “els equips en competició no s’han pogut entrenar amb normalitat per fer front amb totes les garanties a una jornada tan exigent com la que marca el calendari”.

Per l’altre cantó, la Covid-19 també ha fet la guitza. Dimecres estava previst recuperar la dita jornada 10, però fins a tres equips (Engordany, Carroi i Ordino) van registrar brots de coronavirus. Aplicant el corresponent protocol, molts dels seus jugadors van quedar confinats. I, per tant, es va anul·lar tota la jornada.

Un instant del partit entre Carroi i Engordany.

Relacionat

El coronavirus posa en escac la lliga de futbol

Vist que difícilment la majoria de jugadors estarien disponibles el diumenge, la FAF ha estat pragmàtica i sumat al fet de les nevades, i de les que encara es preveuen per divendres i dissabte, ha optat per la suspensió del futbol el cap de setmana. La mesura també afecta a la Lliga Unida, la segona divisió.

Pel que fa a la Multisegur, la jornada 10, la suspesa per la neu primer i el coronavirus després, es disputarà el diumenge 19 de desembre. L’11, la que tocava jugar aquest cap de setmana, ja passa a l’any vinent. Ha quedat fixada pel 9 de gener.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending