Cornella, al top 5 de l’eslàlom FIS de Les Menuires

L’andorrà ha realitzat una cursa que ha hagut de lluitar molt per estar entre els millors, i ha aconseguit finalitzar a 1.96 del guanyador

Xavi Cornella durant una cursa.
Xavi Cornella durant una cursa. Origami Òscar Rius

Aquest dimecres s’han tancat les curses de l’estació francesa de Les Menuires amb un segon i últim eslàlom. Xavier cornella ha aconseguit la cinquena posició. L’andorrà ha realitzat una cursa amb molta lluita per estar entre els millors, i ha posat sobre els esquís el seu millor nivell. El seu crono final ha estat de 1.40.22, a 1.96 del guanyador, que ha estat el francès Augustin Bianchini.

L’esquiador andorrà ha explicat que la primera mànega ha tingut molt bones sensacions, “he esquiat bé i el crono estava molt a prop”. A la segona, però, ha apuntat que “m’he transformat una mica”, i li ha costat agafar el ritme des del principi, “he anat una mica a contratemps”. La valoració global és positiva, sobretot per la cinquena plaça assolida. Aquest dimecres no ha fet punts, però ha assenyalat que “el nivell que hi havia a la carrera demostra que estic esquiant molt bé”.

D’altra banda, Bartumeu Gabriel no ha pogut completar la primera mànega i ha quedat fora. L’entrenador, Fred Beauviel, ha explicat que l’andorrà “s’ha sortit, però és el risc d’aquest esport”. Pel que fa a Cornella, ha explicat que, a la primera mànega ha estat “bona i es fica amb davant d’ell gent de Copa d’Europa i que també han fet Copa del Món”. A la segona, però, “s’ha mogut una mica i no ha acabat de trobar el bon ritme, però no ha finalitzat tan lluny”.

Etiquetes

Comentaris

Trending