Cop dur al joc interior del MoraBanc: Dimè, Gielo i Tyson Pérez lesionats de llarga durada

El senegalès estarà dos mesos allunyat de les pistes, el polonès cinc setmanes i l’hispano-dominicà no té, per ara, data de retorn

Malik Dime s'ha lesionat al final del primer quart del partit de Fuenlabrada.
Malik Dime s'ha lesionat al final del primer quart del partit de Fuenlabrada. ACB PHOTO

La malastrugança o més hi tot persegueixen el MoraBanc. En forma de lesió. Les darreres hores s’han confirmat no un sinó tres grans males notícies per al joc interior de l’equip que entrena Ibon Navarro. Malick Dimè, Tomasz Gielo i Tyson Pérez seran baixa durant un llarg termini de temps. Si això s’hi afegeix que Moussa Diagne es passarà la temporada en blanc, la potència tricolor sota les anelles queda molt minvada.

Dimè estarà allunyat de les pistes les properes vuit setmanes, dos mesos per una lesió al turmell dret amb trencament grau 3 del peroneo astragalí, grau 2 del peroneo calcani i grau 2 del deltoideo. La lesió se la va fer en el partit d’aquesta setmana a Fuenlabrada.

Tomasz Gielo, que ja no va jugar a la ciutat madrilenya, té una fissura intratendinosa de l’aquiles del peu dret que l’obligarà a estar inactiu cinc setmanes. I Tyson Pérez té discopaties lumbars i radiculalgia. S’està tractant i el seu retorn a les pistes queda pendent de l’evolució de la lesió.

Comentaris

Trending