Continua el duel entre Plaus i Motellà a la categoria CM-Promoció

El pilot de l’ACA Esport, Marc Solsona, ha fet un destacat debut a la XVI Pujada La Trona

El podi a la CMPromo Pujada LaTrona
El podi a la CMPromo Pujada LaTrona

Els Silver Car, pilotats per Ramón Plaus i Edgar Montellà, van ser els protagonistes en la lluita per a la primera posició de la categoria CM-Promo. Plaus va repetir triomf, en aquesta ocasió més ampli, sobre Montellà en una prova difícil i que encara es va complicar més a mesura que va avançar la seva disputa. També s’hi destaca el debut de Marc Solsona, amb el suport del Programa de Joves Pilots de l’Automòbil Club d’Andorra, que va sortir airós del repte que suposava iniciar la seva trajectòria en una prova tan selectiva com la Pujada La Trona.

Plaus va completar una excel·lent actuació en una pujada en la qual ell mateix va comentar que hi ha zones en les quals va arribar al límit. El pilot va indicat que la part inicial és on els seus rivals li poden “esgarrapar alguna dècima”, tot i això, està convençut de que a la part final està entre els més ràpids. A la segona pujada, Plaus va encertar en afirmar que havia millorat el temps de la primera, i va aconseguir el tercer triomf de la temporada.

D’altra banda, Montellà va quedar en segona posició, però es va mostrar molt satisfet per la seva participació a La Trona. El pilot va comentar que els incidents durant la jornada potser li van influir en la concentració a la pujada, però que el ritme va estar bo malgrat tot. Respecte a la segona pujada, Montellà va ser més autocrític, explicant que si no hagués comès alguns errors de pilotatge hagués estar més a prop de Plaus.

Per últim, Marc Solsona va tenir un debut molt esperançador respecte al seu futur pròxim. Va seguir una línia de millora progressiva en al seva actuació que el va portar a superar els seus cronos a mesura que guanyava confiança al volant del seu Speed Car.  Finalment, Solsona va aconseguir una meritòria 4a posició a la categoria CM-Promo.

Comentaris

Trending