El comú garanteix tres carrils disponibles pels atletes al Comunal durant l’Andorra Mountain Music

Des de la corporació s’assegura que l’ocupació total de la instal·lació durant el muntatge de l’escenari es va limitar a “una o dues hores diàries”, tot i les queixes dels usuaris

La pista del Comunal, ocupada pel muntatge de l'escenari.
La pista del Comunal, ocupada pel muntatge de l'escenari.

El comú d’Andorra la Vella ha assegurat que un cop acabi el muntatge de l’escenari de l’Andorra Mountain Music i durant el festival, la pista d’atletisme es podrà fer servir amb les condicions ja anunciades. És a dir, amb tres carrils per als usuaris. Des de la corporació s’assegura que els moments en què la zona ha estat ocupada pels treballs han estat mínims, tot jut d’una o dues hores al dia. La situació, però, ha generat un important malestar en el món de l’atletisme.

Practicants d’aquest esport van denunciar a les xarxes socials l’ocupació de l’espai els darrers dies. Lamentaven que s’estava incomplint el que havia anunciat el mateix comú: que durant el festival hi hauria afectació a les instal·lacions, però aquestes es podrien continuar fent servir. En concret, es garantien tres carrils disponibles.

Les pistes d'atletisme estan inutilitzades.

Relacionat

L’atletisme treu foc pels queixals perquè el Mountain Music els ha deixat sense lloc on entrenar

La sorpresa, desagradable, per a alguns usuaris la van trobar en anar a entrenar. Com van explicar a xarxes, es van trobar la pista totalment ocupada per les obres. El fet va generar una important indignació entre els diferents practicants i es temia que es pogués allargar durant les setmanes de durada del festival.

Fonts comunals han defensat que l’ocupació total de la pista es va limitar “a una o dues hores diàries” i, per tant, es considera que durant la major part del temps s’ha pogut emprar en les condicions marcades. De cara a les pròximes setmanes, i un cop finalitzat el muntatge, s’assegura que es podrà fer servir amb els tres carrils marcats, tal com s’havia comunicat fa uns dies.

Comentaris (2)

Trending