Complicada primera cursa de Roger Puig als Jocs Paralímpics

L’andorrà ha competit aquest dissabte a la prova de descens on ha estat 29è després de diverses complicacions i d’haver de lluitar molt

Comentaris

Roger DH JJPP
Roger DH JJPP FAE

L’estrena de Roger Puig als Jocs Paralímpics de Beijing ha estat complicada. L’andorrà ha competit aquest dissabte a la cursa de descens masculí, on finalment ha estat 29è. S’ha trobat amb moltes complicacions al llarg de tota la prova, que ha hagut de lluitar moltíssim per a uns resultats amb els quals no acaba d’estar satisfet.

Puig ha finalitzat 29è amb un temps d’1:25.17, a 10.25 del guanyador, que ha estat el francès Arthur Bauchet, amb 1:14.92. Ha estat una cursa que l’andorrà ha hagut de lluitar molt en tot moment, i ha assegurat que “no ha anat gaire bé”. Segons explica Puig, a la corba d’entrada al pla final ha fet “una derrapada enorme que m’ha fet perdre tota la velocitat i tota possibilitat de fer una bona posició”.

La neu sembla que tampoc ha jugat al seu favor, ja que Puig ha afirmat que l’ha trobada molt dura en algunes zones “i els esquís m’anaven més bojos que mai, degut a la meva lesió, a la meva discapacitat”. Això ha fet que se li anessin creuant fins al punt que a les portes finals “he caigut i he passat la meta per terra”. Els entrenaments tampoc havien resultat del tot bé, “estaven sortint d’aquella manera, estava provant línies i avui a la cursa ens hem llençat més a tope”.

Puig tornarà a competir aquest diumenge, al supergegant d’esquí alpí. Després dels resultats obtinguts al descens, l’andorrà espera que “estigui molt millor”.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending