Christos Albanis arriba cedit a l’FC Andorra

El davanter grec pertany a l’AEK d’Atenes tot i que la temporada passada va militar a l’Apollon Limassol de Xipre, on va disputar 25 partits i va marcar cinc gols

El missatge de benvinguda a Christos Albanis.
El missatge de benvinguda a Christos Albanis. FC Andorra

S’esgota el mercat d’estiu i l’FC Andorra accelera per culminar la plantilla amb la qual afrontarà la primera volta a Segona A. El club ha anunciat la incorporació, en condició de cedit, del davanter grec Christos Albanis. El jugador arriba en préstec per part de l’AEK d’Atenes, tot i que la passada temporada va jugar, també cedit, a l’Apollon Limassol de la màxima categoria a Xipre.

Albanis, nascut a Kalabaka el 5 de novembre del 1994 és un jugador d’atac, que pot jugar també d’extrem dret, una de les posicions que la direcció esportiva dels tricolors consideraven que calia reforçar. La seva etapa de formació la va culminar al Wender Bremen alemany i després va jugar també als filials de l’Eintracht de Frankfurt i el Friburg.

L’estiu del 2015 va tornar al seu país, fitxant llavors per l’Apollon Smirnis, llavors a segona. Durant tres temporades va militar a aquest club, amb el qual va aconseguir l’ascens a la màxima categoria del futbol grec. El seu bon paper va permetre-li, el 2018, fer el salt a un dels grans del futbol hel·lè: l’AEK, club al qual encara pertany.

Després de tres temporades, amb 81 partits disputats i 7 gols anotats, la passada va ser cedit a l’Apollon Limassol. Allà va disputar 25 partits i va comptabilitzar fins a cinc dianes. Ara, provarà al futbol espanyol, amb la seva arribada al Principat.

Des del club tricolor s’explica que “és un davanter mòbil, que pot jugar en la punta d'atac i també d'extrem”. Es valora també que “té capacitat per anar a l'espai i per jugar d'esquenes a porteria i és fort en la disputa”.

El mercat romandrà obert fins a la propera mitjanit. Fins llavors, el club tricolor encara confia poder tancar algun fitxatge més. També seria a la punta de l’atac, posicions que, com admeten, són les que menys s’han reforçat fins ara. I, també, on s’han detectat mancances en aquestes primeres tres jornades de campionat.

Comentaris (1)

Trending