El centre de congressos acollirà la seu andorrana de les eleccions de l’FC Barcelona

Els comicis, que tindran lloc el 24 de gener, se celebraran en fins a deu llocs diferents a més del Camp Nou, entre ells el Principat

L'una blaugrana estarà al centre de congressos d'Andorra la Vella.
L'una blaugrana estarà al centre de congressos d'Andorra la Vella.

El centre de congressos d’Andorra la Vella serà l’escenari on els socis del FC Barcelona podran exercir el seu dret a vot al Principat. Les instal·lacions acolliran l’urna d’una de les seus dels comicis, que tindran lloc el 24 de gener. La cita s’ha descentralitzat com a mesura per garantir la màxima seguretat tant dels votants com dels organitzadors davant la situació sanitària provocada pel coronavirus.

A finals de novembre, la junta gestora del club català va fer oficial el dispositiu que preveu per a les eleccions que han de servir per escollir la nova directiva, després de la dimissió ara fa diverses setmanes de Josep Maria Bartomeu. La cita s’havia d’adaptar a la crisi provocada per la Covid-19 i, per tant, una de les claus era evitar grans aglomeracions i, també, excessius desplaçaments. Per això, a diferència d’anteriors comicis, el Camp Nou no serà l’únic lloc on es pugui votar.

Al contrari, hi haurà deu seus diferents on fer-ho. L’estadi blaugrana, una. La resta, a quatre ciutats catalanes (Lleida, Girona, Tarragona i Tortosa) i a quatre de la resta d’Espanya: Madrid, Sevilla, València i Palma de Mallorca. Per últim, també es va decidir que Andorra fos l’única seu a l’estranger.

L'FC Barcelona posarà una urna a Andorra per votar a les eleccions a la presidència.

Relacionat

El Barça confirma que Andorra serà una de les seus de les eleccions a la presidència

Faltava, però, saber quin seria el lloc escollit per posar les urnes. Segons ha pogut saber Altaveu, aquesta decisió ja està presa. En col·laboració amb la Federació Andorrana de Futbol (FAF), s’està preparant el dispositiu, que tindrà lloc al centre de congressos de la capital. Es tracta d’una instal·lació prou àmplia per garantir que es podran evitar grans aglomeracions i que es respectarà la distància de seguretat. Cal tenir present que la seu no només permetrà votar als socis que resideixin al país. També ho podran fer aquells que visquin a les regions properes que, d’aquesta forma, no s’hauran de desplaçar ni a Lleida ni a Barcelona.

El calendari cap a les eleccions començarà dimecres vinent, amb la publicació oficial de la convocatòria. Entre el 23 de desembre i l’11 de gener, els aspirants hauran de buscar les signatures necessàries per validar la seva candidatura. La campanya electoral entre els qui superin aquest tall tindrà lloc entre el 15 i el 22 de gener. I els comicis es faran el 24.

Etiquetes

Comentaris

Trending