El Barça confirma que Andorra serà una de les seus de les eleccions a la presidència

Els socis blaugranes del Principat i de les regions veïnes no hauran de desplaçar-se a Barcelona per poder exercir el seu dret a vot en uns comicis amb, per ara, fins a nou precandidats

Comentaris

L'FC Barcelona posarà una urna a Andorra per votar a les eleccions a la presidència.
L'FC Barcelona posarà una urna a Andorra per votar a les eleccions a la presidència.

La junta gestora de l’FC Barcelona ha donat el tret de sortida al procés que ha de culminar, el 24 de gener, amb les eleccions que serviran per escollir el seu nou president, uns comicis amb, fins ara, fins a nou precandidats. I, a la vegada, ha confirmat que es faran de forma descentralitzada, amb diferents seus. Entre elles, Andorra. Així, el Principat acollirà una de les urnes de la jornada.

El calendari i la logística de les eleccions ha estat un dels punts claus que els rectors provisionals del club blaugrana han analitzat en la reunió celebrada aquest dilluns. Els comicis estaran, lògicament, marcats per la situació sanitària. Per això, s’ha preparat un pla que ara haurà de validar el Procicat de la Generalitat.

Del 23 de desembre a l’11 de gener, els aspirants hauran de recollir les signatures de suport i la campanya es farà entre el 15 i el 22 de gener

Aquest inclou deu seus diferents on es podrà votar. Una, evidentment, el mateix Camp Nou. La resta, a quatre ciutats catalanes: Tarragona, Lleida, Girona i Tortosa. A més, cinc més fora de territori de Catalunya. Quatre a Espanya: Madrid, Sevilla, València i Palma de Mallorca. I, la darrera, a Andorra.

Fonts consultades per Altaveu han explicat que en les setmanes vinents s’haurà de definir el lloc exacte on s’instal·larà l’urna. En concret, s’hauria demanat suport a la Federació Andorrana de Futbol (FAF). La seu andorrana facilitarà el vot no només dels residents al Principat sinó també d’aquells socis blaugranes que visquin a les comarques pirinenques.

Pel que fa al calendari, aquest començarà el 16 de desembre amb la publicació oficial de la convocatòria. Entre el 23 de desembre i l’11 de gener, els aspirants hauran de buscar les signatures necessàries per validar la seva candidatura. La campanya electoral entre els qui superin aquest tall tindrà lloc entre el 15 i el 22 de gener.

Etiquetes

Comentaris

Trending