Un central i un davanter, les prioritats tricolors al mercat de fitxatges

Jaume Nogués es mostra satisfet de la barreja de joventut i experiència aconseguida amb les incorporacions realitzades però admet que toca insistir en aquestes dues posicions claus

Jaume Nogués, amb David Ballarín, un dels nous fitxatges de l'Andorra.
Jaume Nogués, amb David Ballarín, un dels nous fitxatges de l'Andorra. FC ANDORRA

L’FC Andorra segueix treballant per ultimar la plantilla de cara a la nova temporada, encara amb moltes incerteses sobre com i quan s’encetarà la lliga. Després de la bateria d’incorporacions confirmades els darrers dies, el punt de mira se centra ara a reforçar dues posicions claus: l’eix de la defensa i la punta d’atac. Falta, com a mínim, un central un davanter centre.

Així ho ha explicat el director esportiu del club tricolor, Jaume Nogués, que, per ara, es mostra satisfet amb la feina feta en el mercat. “Estic content amb la variant entre gent jove i gent experimentada; ens està quedant un equip molt bonic”, ha afirmat. Ara, però, encara queda “polir l’equip” amb “petits detalls”. O no tan petits, perquè les posicions a reforçar són claus.

El club treballa per tancar amistosos amb la dificultat que genera la situació provocada per la pandèmia del coronavirus

Una és la de central. Faltaria, com a mínim, que arribi un “d’experimentat” i també es planteja incorporar un altre de sub’23. Aquest darrer no es descarta que pugui ser Iñaki León, sorgit del draft i que, per ara, farà la pretemporada a les ordres de Nacho Castro.

L’altra, la davantera. La sortida d’Ernest Forgas obliga, reconeix Nogués, a “tocar tot”. A més, amb la consciència que encertar en aquesta posició serà clau. Tot i això, el director esportiu tricolor treu ferro a les baixes tant del pichichi de la darrera campanya com de Musa i Moha. “Són processos de futbol. Quan això passa a l’estiu, l’únic que pots fer és substituir-los. M’inquietaria més si fos al desembre. Ara, ens ocupa però no ens preocupa”, ha apuntat Nogués.  

I això sense que encara estigui clar en l’horitzó com i quan començarà la lliga. HI ha, sembla, un “esquelet” però no pas els grups. “La paraula és incertesa”, lamenta Nogués, tot confiant, però, en el fet que “la Covid ens deixi treballar”. Per ara, el coronavirus ja està suposant un maldecap a l’hora de planificar amistosos de preparació. Als clubs de Segona B, ha explicat, no els deixen jugar amb els de categoria inferior. Per tant, toca buscar rivals de la mateixa lliga o de les inferiors, amb les dificultats que “no tothom tenen recursos per fer-se les PCR necessàries”. Per tant, “tot va variant dia a dia”.

Etiquetes

Comentaris

Trending