El Celta es planteja el fitxatge del tricolor Sinan Bakis de cara a la temporada vinent

La bona temporada completada pel davanter turc, amb dotze gols anotats fins ara, l’ha posat en l’agenda del club gallec, segons asseguren mitjans de la ciutat

Sinan Bakis
Sinan Bakis FC ANDORRA

La bona temporada que està completant Sinan Bakis a les files de l’FC Andorra ha aixecat l’interès de clubs de superior categoria. És el cas del Celta de Vigo, que amb la permanència força encarrilada ja treballa en la confecció de la plantilla per a la campanya vinent. I el davanter turc seria un dels objectius de la direcció esportiva.

Així ho afirmen mitjans de la ciutat gallega, com ara ‘Ser Deportivos’ de Radio Vigo. Asseguren que el màxim responsable esportiu del club gallec -cal recordar, rival en Copa la passada temporada- estaria avaluant la possibilitat de fitxar Bakis. Es valora el fet de ser una de les revelacions a LaLiga Smartbank, amb 12 gols anotats fins al moment.

Un aspecte que també facilitaria la seva incorporació és el fet de tenir passaport alemany, més enllà del turc. Això li permet jugar com a comunitari i, per tant, no ocupar plaça d’estranger. A més, es considera que la seva incorporació no hauria de suposar un cost elevat. Bakis té contracte amb l’Andorra fins al 30 de juny, però el club té una opció de renovació. En tot cas, s’entén que es podria negociar.

No es pot negar, però, que en cas d’arribar a Balaídos, la competència que tindria Bakis per jugar seria elevada. Actualment, l’equip té en plantilla sis davanters. Dos, Seferovic i Paciencia, tenen complicat continuar, però els altres tres estan força consolidats, començant per Iago Aspas, la gran estrella del club, secundada per Strand Larsen, Carlos Pérez i Miguel Rodríguez.

Comentaris (1)

Trending