El Carroi torna a guanyar la Massana i es manté a la Lliga Multisegur

Els de Paco Montesinos no deixen lloc a la sorpresa i s’imposen per 3-1 en el partit de tornada per certificar que són de primera

Els jugadors del Carroi celebren el primer dels tres gols.
Els jugadors del Carroi celebren el primer dels tres gols. AD700 SPORTS

El Carroi continuarà un any més a la Lliga Multisegur, el que porta implícit que l’Immobiliària Cisa la Massana seguirà a la Lliga Unida. Uns de primera i els altres de segona, vaja. Els de Paco Montesinos han tornat a vèncer els massanencs, en aquest cas per 3 a 1, i han certificat sense massa problemes el manteniment de la categoria.

El Carroi ja havia vençut en el partit d’anada de la promoció per 0-2. I aquest dimecres han rematat la feina. De fet, des de molt aviat se li han posat les coses de cara. Al minut 4, i després d’una jugada per la banda de Sow, Ezzejari ha rematat a plaer després de rebre una passada de la mort. Els de primera han mantingut gairebé sempre el domini, però no ha estat fins després del descans que han tornat a marcar.

Novament el davanter del Carroi, a poc de reiniciar-se el joc, ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Se succeirien les jugades de manera fulgurant, perquè dos minuts més tard (min 50), el central de la Massana Derrick ha escurçat distàncies. Però si hi havia alguna esperança dels massanenc d’almenys mirar de posar una mica d’emoció -tot i que en l’acumulat el marge del Carroi era clar- Varela s’ha encarregat de tornar a obrir forat just un minut després situant en el marcador el 3-1 que seria definitiu.