Cande Moreno viatja a Hintertux per començar els seus entrenaments d’esquí

L’esportista també s’ha traslladat a la casa Head per concretar el material que farà servir la temporada vinent

L'esquiadora Cande Moreno
L'esquiadora Cande Moreno FAE

L’esquiadora Cande Moreno, de l’equip de velocitat femení de la Federació Andorrana d’Esquí, ha viatjat a Hintertux (Àustria) per tal de reprendre l’activitat en neu després de quatre mesos. Es tracta d’una estada de cinc dies, del 10 al 15 de juliol, amb tornada a Andorra després d’esquiar. A més, en la mateixa línia que els seus companys fa uns dies, Moreno ha passat per la casa Head per fer-se les botes d’esquí i elegir el material esportiu per la temporada 2020-2021​

Amb l’esportista s’han traslladat els tècnics Pablo Vallina i Dejan Poljansek i les condicions per entrenar han estat les millors: una glacera en bon estat i la meteorologia adequada. Així mateix, han aprofitat el viatge per anar un dia abans, el dia 9, a la casa Head per fer les botes de l’esquiadora i acabar de concretar el material de la pròxima temporada.

Pel que fa al treball a pistes, realitzaran exercicis de base per tornar a agafar el contacte després d’aquests quatre mesos d’aturada i també han programat jornades de traçat de gegant per recuperar sensacions i anar testant el material, com ara els nous esquís de velocitat i les botes.

Moreno ha declarat que “estem començant amb un treball de base, amb molts exercicis, primer amb poca velocitat. A poc a poc ens anirem introduint als traçats i amb exercicis amb més velocitat. De moment portem tres dies molt bons; el primer dia va haver-hi una mica de mal temps, però els dos següents han anat molt bé. Ara, de cara als dies que queden comencem a introduir un treball “més normal”, més al traçat, i després tornarem cap a Andorra per continuar amb la preparació física de la pretemporada”.

Etiquetes

Comentaris

Trending