Cande Moreno, sense punts a la Copa del Món de Crans Montana

L’esquiadora ha estat 38a al descens, quedant a mig segon de les places que permeten sumar per a la classificació general, mentre que Àxel Esteve ha estat 26è a l’eslàlom dels Nacionals de San Marino disputat a Val Pusteria

Cande Moreno, a Cras Montana.
Cande Moreno, a Cras Montana. Christophe Pallot / ZOOM

Aquest diumenge sí. Després de suspendre’s el dissabte per les condicions meteorològiques, l’estació de Crans Montana ha acollit la prova de descens de la Copa del Món, amb participació de l’andorrana Cande Moreno. L’esquiadora del Principat ha finalitzat la prova en 38a posició. Ha quedat a mig segon de les places que donen punts.

Moreno ha completat la cursa amb un temps de 1’29’’55. Una marca superior en 2’’74 de l’aconseguida per la vencedora de la prova, que ha estat la italiana Sofia Goggia (1’26’’81). Més a prop, a 54 centèsimes estava la trentena posició, que dona accés als punts a la Copa del Món.

Segons ha explicat el tècnic Dejan Poljansek, avui les condicions eren molt millors que el dia anterior, però Moreno no està encara al cent per cent i ha comés algunes petites errades que li han fet perdre temps. Ara l’equip viatja a Noruega, on es disputarà la Copa del Món de velocitat a Kvitfjell, de l’1 al 5 de març, en principi amb dues sessions d’entrenaments de descens, un descens i dos supergegants.

Per altra banda, l’estació italiana de Val Pusteria ha acollit l’eslàlom dels Nacionals de San Marino, amb presència andorrana. Ha competit Àxel Esteve, que ha estat 26è, amb un temps d’1’25’’27, a 2’’42 del guanyador, el suec Fabian Ax Swartz. Per la seva banda, Carla Mijares ha estat setena, amb una marca d’1’24’’67, a 1’’33 de la vencedora, Marie-Therese Sporer. Mijares també ha competit a Kromplatz, amb una vintena posició, mentre que Iria Medina ha estat 28a.

Etiquetes

Comentaris

Trending