Cande Moreno se surt del traçat en la primera baixada de la Copa del Món de descens d’esquí

L’esquiadora andorrana intentava accedir a la zona dels punts quan una mala decisió la va deixar fora de la cursa a Lake Louise

Salt de Cande Moreno durant el traçat que feia a Lake Louise.
Salt de Cande Moreno durant el traçat que feia a Lake Louise. Christophe Pallot / Agence Zoom

L’esquiadora andorrana Cande Moreno ha quedat fora de cursa en la primera cita de la Copa del Món de descens que es fa a Lake Louise, al Canadà. Moreno va sortir del traçat quan lluitava per intentar accedir a la zona de punts i, a priori, semblava oferir unes bones sensacions dins de les seves possibilitats en una prova que va acabar guanyant la italiana Sofia Goggia amb un temps d’1.47.81.

L’esquiadora andorrana marcava +0.29 en el primer sector per situar-se 21a, mentre que en el segon feia un +0.27 que la deixava 27ª. Al tercer sector el seu pas marcava un +0.39 en la 23a posició, mentre que en el quart sector amb +1.24 s’allunyava fins a la 42a plaça just abans de sortir-se del traçat i quedar fora de cursa.

Aquest dissabte es disputa un segon descens d’aquesta Copa del Món, a partir de les 20:00h del vespre, hora andorrana. Si ahir Cande Moreno va sortir amb el dorsal 39, avui ho farà amb el 41.

Etiquetes

Comentaris

Trending