Cande Moreno se surt de la pista i queda fora del descens a Pequín

L’esquiadora ha perdut el control entre el tercer i quart parcial del recorregut i, malgrat evitar una caiguda de pitjors conseqüències, ha perdut qualsevol opció en la prova

Comentaris

Cande Moreno, durant un moment de la prova.
Cande Moreno, durant un moment de la prova. Alai Grosclaude / Agence Zoom

No ha tingut sort Cande Moreno en la segona prova que disputava als Jocs de Pequín. L’andorrana ha participat en la cursa de descens, però no ha pogut finalitzar-la. Ha perdut el control i s’ha sortit de la pista. La medalla d’or ha estat per la suïssa Corinne Suter.

Moreno sortia amb el dorsal 32, però no ha tingut el seu dia a la cita olímpica. Entre el tercer i quart parcial del descens ha perdut el control i s’ha sortit de la pista. Ha evitat la caiguda, amb les conseqüències encara més negatives que aquesta podia haver comportat, però, lògicament, ja ha quedat fora de la prova.

“Em quedo amb el que és positiu, que és l’actitud que he tingut i l’esquí que he fet durant gran part de la baixada fins a l’ensurt”, ha comentat l’andorrana. En aquest sentit, ha apuntat que “si hagués caigut, anava ràpid i em podria haver fet mal”. Sí que ha admès que el que ha passat “és una llàstima perquè aquestes oportunitats només es presenten cada quatre anys”.

Ara, confia poder superar “l’espina” en la darrera prova que disputarà als Jocs. Serà aquest dijous quan l’esquiadora de la FAE afronta la combinada.

Pel que fa al descens, la medalla d’or se l’ha endut la suïssa Corinne Suter, amb un temps d’1’31’’87. Ha completat el podi dues italianes: Sofia Goggia (plata) i Nadia Delago (bronze).

Etiquetes

Comentaris

Trending