Cande Moreno no completa el supergegant del Mundial

L'esqauiadora ha quedat fora de la cursa després de perdre la línia a la meitat de la baixada i ara se centra en el descens

Cande Moreno disputant el supergegant
Cande Moreno disputant el supergegant FAE

L’esquiadora andorrana no ha tingut sort i no ha pogut acabar la cursa en perdre la línia a la meitat de la baixada de la prova dels Campionats del Món de Courchevel-Méribel. Ara té per davant dues jornades d’entrenaments de descens i aquest dissabte tindrà lloc la cursa.

Moreno sortia amb el dorsal 34 i ha fet un inici de cursa amb bo, arribant a marcar el dinovè millor temps en un primer intermig. Al següent ja era 30a i després ha perdut la línia i ha quedat fora de la cursa.

“Avui semblava el dia perfecte, perquè tant mentalment com físicament, com al reconeixement, ho tenia tot molt clar, i la veritat és q estava molt confiada i em notava al cent per cent”, ha manifestat Moreno, que en tot cas explicava que, des del principi “notava una sensació una mica estranya amb la neu i he entrat a un revolt en què, en un altre moment, penso que ho hagués pogut resoldre amb facilitat, i pel feeling que he tingut amb la neu, no he pogut, he perdut la línia i ja no he arribat a la següent porta”.

Dijous i divendres se centrarà a preparar el descens, cursa que tindrà lloc dissabte.

ROGER PUIG, 13È A LA COPA DEL MÓN

L’esquiador paralpí ha disputat el descens de la Copa del Món de Velocitat a Saalbach (Àustria) i ha finalitzat 13è. Roger Puig ha completat un bon descens tot i que a la zona del devers del primer mur ha anat molt avall i fora de línia, la qual cosa l’ha fet no recuperar la línia fins a dues portes després, perdent massa temps. La resta de la baixada l’ha completat amb un bon esquí, tot i que segons han explicat des del seu staff, amb detalls per continuar millorant.

Etiquetes

Comentaris

Trending