Cande Moreno és segona al descens de Santa Caterina

Ha millorat punts, com ho ha fet també Jordina Caminal, que ha estat 40ena en una prova que ha comptat amb 100 corredores.

Cande Moreno (esquerra) al podi de Santa Caterina.
Cande Moreno (esquerra) al podi de Santa Caterina. FAE

Cande Moreno es troba en un bon moment de forma i així ho confirma el seu rendiment en les últimes setmanes. L’andorrana està realitzant entrenaments i sobretot curses en què el seu rendiment està sent molt òptim, com ho demostra el seu pas per la Copa del Món de Lake Louise i St. Moritz, i que ho confirma amb la segona posició d’aquest dimecres al descens FIS de Santa Caterina.

Cande ha millorat punts, com ho ha fet també Jordina Caminal, que ha estat 40ena en un descens que ha comptat amb 100 corredores. Ja el dia anterior en les sessions oficials d’entrenaments l’esquiadora andorrana estava marcant cronos entre les millors. Si bé el dimarts va ser quarta a l’entrenament de Santa Caterina, aquest dimecres ha confirmat els pronòstics amb la segona plaça a la cursa FIS de velocitat.

El seu descens, a més, ha estat a punt de significar la victòria, ja que s’ha quedat a només 0.01 de la guanyadora, la italiana Sofia Pizzato, que s’ha imposat amb 1.06.07. Moreno ha marcat un registre de 1.06.08 i ha fet 27.51 punts, per sota dels actuals 34.81.

Igualment, Jordina Caminal ha corregut i ho ha fet amb un dorsal molt alt, el 72, que amb tot no ha impedit que l’esquiadora de la FAE fes una bona baixada per situar-se a la 40ena posició amb +1.92 respecte de Pizzato i, el que és més important, amb una bona millora de punts, ja que ha marcat 63.65, quan en té 88.56 a l’última llista de la FIS. Aquest dijous es disputa el supergegant d’aquesta cita de velocitat de Santa Caterina.

Etiquetes

Comentaris

Trending