Cande Moreno, 30a al supergegant dels Jocs de Pequín

L’esquiadora andorrana ha completat la cursa amb un temps d’1’16’’72, a 3’’21 de la guanyadora, la suïssa Lara Gut-Behrami

Cande Moreno, durant la prova.
Cande Moreno, durant la prova. Alexis Boichard/Agence Zoom

Cande Moreno ha finalitzat en 30a posició en la seva primera participació en els Jocs de Pequín, al supergegant. L’esquiadora andorrana ha acabat a 3’’21 de la guanyadora de la prova, la suïssa Lara Gut-Behrami. El podi l’han completat l’austríaca Mirjam Puchner i la també helvètica Michelle Gisin.

Moreno ha completat el supergegant que s’ha disputat al centre nacional d’esquí alpí de Yanquing amb un temps d’1’16’’72. Això li ha servit per acabar 30a, d’un total de 44 participants.

Qui s’ha penjat la medalla d’or ha estat Gut-Behrami. Moreno ha quedat a 3’’21 de la suïssa. En segona posició ha arribat Puchner i el podi l’ha completat Gisin.

L’esquiadora andorrana ha apuntat que “em quedo amb els bons moments de la carrera”, però també ha admès que “he fallat bastant abans de l’últim pla”, circumstància que “m’ha fet perdre totalment tot el que havia construït”. Malgrat això, assegura que “com a primera experiència, em porto el que és bo”. A la vegada, s’ha mostrat “satisfeta per com he esquiat a dalt”.

Moreno encara ha de participar en dues proves més, que vol “gaudir”. Dimarts, disputarà el descens i, ja dijous, la combinada.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending